Sanser du livet eller haster du afsted?

“Sanser du livet…” er et digt om at standse op i den moderne tid, hvor alt skal gå hurtigere og hurtigere.

Sanser du livet eller haster du afsted …..

Hvorfor kravle når du kan gå

Hvorfor gå når du kan løbe

Hvorfor løbe når du kan cykle

Hvorfor cykle når du kan køre

Hvorfor køre når du kan flyve

Når du kravler

behøver du ikke

at bekymre dig om dine sanser

de kan nemlig sagtens følge med

og de havner samme sted

som dig selv

det er da praktisk

Når du flyver

skal du huske at checke dine sanser ind

hvis der overhovedet er plads

tilovers

i kufferten

når alt det væsentlige er pakket ned

ellers må du rejse uden

vigtigst er det at komme af sted

hvor hen betyder knap så meget

Der er oplevelser overalt

du skal bare

være tro mod dine sanser

pludselig bliver

alt hvad du

tænker

siger

gør

føler

til den smukkeste rejse

det eneste du skal vise

er sjælens pas

Livets transportmiddel skal

vælges med omhu

du kan kravle eller flyve

eller gå, løbe, cykle, køre

tempoet skal passe til dig

ellers kommer du ingen vegne

Kilde ukendt – teksten har jeg fået af en ven

Som sensitiv sanser du livet mere og er mere sårbar for farten.

Så vælger du rigtigt – eller betaler du prisen og brænder ud?

Sanser du livet? Det gør jeg nu. Jeg har selv taget hele turen og var ikke kommet hertil, hvor jeg er i dag, hvis ikke jeg selv løbende havde stoppet op og mærket efter, taget ansvaret og haft mod til at gå imod strømmen og holdt strukturen.

Jeg ville ønske, at andre havde fortalt mig undervejs, at mine udfordringer kom fra et dybere sted i form at mit personlighedstræk ‒ at være sensitiv. At der var en mere direkte vej, end at skulle tage alle de uddannelser/kurser, som jeg selv har gjort og betalt for.

Derfor har jeg samlet en masse gode og brugbare værktøjer, så du som sundhedssøgende eller sensitiv kan gå den direkte vej til et rigere liv. Ud fra det har jeg skabt forløbet “Bliv din egen helbreder” – Balance i krop, sind og sjæl. Hvor du lærer, at din sensitivitet er din styrke, og hvordan du bliver sansestærk via bevidstgørelse og bevægelse på alle plan = balance & healing.

Sanser du livet og ønsker du et rigere liv, at gå den direkte vej og have en empatisk og sensitiv mentor ved din side, som kan hjælpe dig med modet, selvværdet og strukturen, så er dette forløb for dig. Se her:

Har du ikke ressourcerne pt til at gå noget eller hele vejen, for at få bugt med dine udfordringer, kan du f.eks. bruge min guidede Sovemeditation, som er gratis, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev her.

Eller prøve mine yoga pakker som du finder her:

Ligger der dybere årsager til grund er min anbefaling altid at få individuel hjælp. Du kan læse lidt om de metoder jeg tilbyder her:

Læs videre

Sanser du livet og dets skønhed? Eller kan du få hjælp til det hos Tanke-feltet.

Sanser du livet eller haster du afsted?

“Sanser du livet…” er et digt om at standse op i den moderne tid, hvor alt skal gå hurtigere og hurtigere. Sanser du livet eller haster du afsted ….. Hvorfor kravle når du kan gå Hvorfor gå når du kan løbe Hvorfor løbe når du kan cykle Hvorfor cykle når du kan køre Hvorfor køre når du kan flyve Når du kravler behøver du ikke at bekymre dig om dine sanser de kan nemlig sagtens følge med og de havner samme sted som dig selv det er da praktisk Når du flyver skal du huske at checke dine sanser ind hvis der overhovedet er plads tilovers i kufferten når alt det væsentlige er pakket ned ellers må du rejse uden vigtigst er det at komme af sted hvor hen betyder knap så meget Der er oplevelser overalt du skal bare være tro mod dine sanser pludselig bliver alt hvad du tænker siger gør føler til den smukkeste rejse det eneste du skal vise er sjælens pas Livets transportmiddel skal vælges med omhu du kan kravle eller flyve eller gå, løbe, cykle, køre tempoet skal passe til dig ellers kommer du ingen vegne

Læs mere »