fbpx

Tanke-Feltet

Events - presse & anbefalinger

Tak for anbefalinger fra følgende virksomheder, som har deltaget i mine events:

Det er en stor ære at blive inviteret til at holde events i så mange forskelllige virksomheder. Jeg er dybt taknemmelig.

“Tusind tak for et inspirerende og lærerigt foredrag i går. Det med at rigtig mange omkring os er ramt af stress satte en del refleksion i gang. For mig skulle jeg selv prøve at få galoperende stress, før end jeg rigtig erkendte at stress rent faktisk findes, og at det ikke bare var noget indbildt følelsespladder.”

Foredrag om stress og mindfull ledelse af dig selv og andre

“Tak for sidst – det har været et rigtigt spændende og givende forløb.”

Mindfitness og Yoga forløb

“Tak for sidst til jer alle og ikke mindst til Jette Kjærgaard Mortensen for en hyggelig og dejlig aften med stoleyoga. Er øm i musklerne på den gode måde i dag. Du formåede at give deltagerne en god oplevelse med Yoga og gjorde en god figur og reklame for mulighederne for at dyrke yoga trods udfordringer med sclerose. Det var en succes!”

Stoleyoga og Mindfitness Event

“Mange tak for i går. Der er kommet meget positiv respons på din seance . Der er nogle af kontorpigerne, som har fået øjnene op for ting omkring deres arbejde, og som kraftigt har opfordret deres kolleger til at prøve kontoryoga m.m. Garvet mindfulness udøver, – som synes det var det bedste oplæg, han havde hørt. Alle var glade for øvelserne.”

Mindfitness og Yoga Event krydret med foredrag

”Kære alle Sikke forandring yoga gør – jeg synes i hvert fald jeg kunne mærke stor forskel på første og anden gang. Interessant hvor stor smidighed vi kan få, hvis vi passer øvelserne over vinteren? I får lige dette ark med øvelserne på, så i kan se hvilke øvelser Jette anbefaler”

Stoleyoga og mindfitness forløb

“Vi havde en spændende workshop med Jette ang. METAsundhed og TFT/EFT. Jette er en dygtig underviser, der fortæller med indlevelse. Det er tydeligt, at hun brænder for sit felt. Jeg kan varmt anbefale Jette."

Workshop i METAsundhed og TFT/EFT

“Tusind tak for en super hyggelig og meget tankevækkende aften. Det var også dejligt at få øvelser for det ene og det andet, og så er du fantastisk godt inde i dit fag. Hold da op hvor er du rigtig god til at fange opmærksomhed og fortælle tingene på en måde, så man kan forholde sig til det. Du skal have så meget ros.” Hobro Gymnastikforening – weekend workshop “Tusind tak for en fantastisk dejlig weekend med mange brugbare redskaber til brug i hverdagen og stof til eftertanke. Jeg håber meget på, at vi kan få et lignende arrangement op at stå på et eller andet tidspunkt, da mit indtryk bestemt var, at alle var meget begejstrede for at få del i din kæmpe viden om mindfullness yoga og meditation m.m.:-)”

Foredrag Mindfulness og Yoga Event

“Det var rigtig fint – jeg har fået flere positive tilbagemeldinger”

Workshop i Mindfitness og Yoga

Børnecenter Himmerland & Ungetilbud

"Tak for sidst, og et helt fantastisk foredrag, som har fået rigtig god respons efterfølgende. Et par hyggelige timer i Jette Mortensens selskab gav energi og gejst til deltagerne, da Business Park Nord arrangerede Gå-Hjem-Møde torsdag 5. oktober. Emnet var Metasundhed og gav deltagerne et indblik i hvordan chok i sit liv kan påvirke kroppen resten af livet. Tak til Jette for hendes fantastiske måde at inspirere på."

Foredrag om Din Intelligente Krop – METAsundhed!

"På et par timer lærte Jette os kontoryoga og nogle virkelig gode fif om det og åndedrættet, som kan gøre en stor forskel i en hektisk dagligdag på kontoret. Effekten af de enkle øvelser var stor, og alle var glade og fuldstændig afslappede bagefter. Til at holde det vedlige bestilte vi et abonnement til online kontoryoga."

Kontoryoga

"42 mænd fik afprøvet mindfulness og yoga. Tak for oplevelsen. Vi havde alle en god oplevelse hvor vi fik nedbrudt nogle fordomme."

Mindfulness & Yogaevent

RT 101 Hobro

Jeg har også afholdt events i følgende virksomheder:

TFT/EFT kursus og foredrag

Tradium Randers Mindfitness og Yogaforløb

Tinglysningen Hobro Stoleyoga Event!

9. klasserne Søndre Skole Mindfitness og Yoga

Mindfitness og Yoga

Coaching for afskedigede – Tryghedspuljen

BOGBY9520 Rebild Foredrag

Klar til at komme i gang?

God søvn. Kvinde, der sover efter at have lyttet til sov godt-meditation fra Tanke-Feltet

Gratis gave til dig

Netop nu får du en GRATIS, guidet sovemeditation, der hjælper dig til at slippe stress og sove bedre.
I nyhedsbrevet får du også løbende livsstilsråd til et liv i balance, opskrifter, specielle rabatter og meget mere!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

×
×

Kurv