Fællesskab: Projekt “Fra Sensitiv til Sansestærk” – vil du være med?

Fællesskab for særligt sensitive

Fællesskab tilbydes
– Hjælp og støtte søges til fælles formål

Vi hjælper Sensitive til at blive sansestærke via bevidstgørelse og bevægelse på alle plan, som skaber balance og healing

Kunne du tænke dig at være med til at gøre en forskel?

Et fællesskab er altid vigtigt, især i tid, hvor verden må forandres.

 • Ønsker du at være en del af et fællesskab, hvor livsglæden trives?
 • Savner du nogen at spejle dig i og ikke føle dig anderledes?
 • Ønsker du nærvær fremfor ensomhed?
 • Vil du gerne ses og mødes som den unikke person du er?
 • Hjælpe Sensitive til også at føle de har en plads i dette samfund?
 • Ønsker du at være med til at skabe en fantastisk ramme til dette fællesskab?

Så skal du læse videre, for så har jeg brug for din hjælp.

Virker loven om tiltrækning?

Verden står for en større forandring. Ny tids energi er på vej, som du måske har hørt om. Vi bliver mindet om, at fællesskabet skal styrkes, og det kan ske ved nogen rækker ud efter hjælp, og andre tilbyder den. Dette mellemværende, giver en følelse af mening, værdi og taknemlighed.
For nogen kan det være svært at bede om hjælp, og have tillid til, at den kommer. For andre er det første gang de føler, at de kan gøre en forskel. Det åbner op for, at vi tilsammen kan skrive ny historie.

Når vi er kommet gennem denne forandring, bliver der mere brug for fællesskab end nogen sinde før.

Vil du være med til at gøre en forskel og højne energien?

Lys💕Buen er stedet, hvor glæde, samhørighed, taknemlighed, næste kærlighed, frihed og kreativitet og meningsfuldhed bliver omdrejningspunktet, og hvor der bliver plads til at være sensitiv.
Jeg har gennem årene som terapeut arbejdet for at gøre en forskel og har ofte givet mere af mig selv end jeg fik taget imod. Derfor har min egen læring været også selv, at række ud efter hjælp i denne tid.

Min drøm om et særligt sted

Jeg har altid haft en drøm at skabe et sted, hvor ovennævnte værdier var til stede.

 • Hvor vi kan skabe en helt egen energi og stemning.
 • Hvor vi kan være kreative med dans, sang, maling, yoga, mindfulness/meditation mm som det bedste middel til at mødes, stresse af og opleve livsglæde.
 • Hvor vi kan afholde foredrag, workshops og kurser om sundhed, livsglæde, selvudvikling, spiritualitet mm.
 • Hvor der kan sættes penge af til at hjælpe de, som ikke selv har råd til egen terapi/behandling

Jeg har brug for din hjælp til projekt fællesskab “Fra Sensitiv til Sansestærk”

Fra 2018 – 2020 har jeg brugt mange timer på projektet og ledt intensiv efter stedet. I 2020 lykkedes det endelig.

Jeg har nu den store glæde endelig at stå med et stort lokale i Hobro, hvor jeg i 2020 har brugt kræfter på at skaffe penge til udstyr og istandsætning og nu i nov. 2020 står jeg klar med et dejligt lokale, som kan anvendes til foredrag, undervisning, hold, workshops mm.

Undervejs har jeg fået hjælp til at løfte opgaven med:

 1. Donationer – kr. 50.000 fra Velliv samt kr. 86.000 fra LAG og private donationer for kr. 2.750 til isolering/byggematerialer, arbejdsløn håndværker, indretning, udstyr yoga mm, markedsføring mm (Tilbud kr. 172.000. Dvs. der mangler kr. 34.250 – udlagt af Tanke-feltet).
 2. Frivillige til istandsætning af lokale (Tak til de som hjalp)

Dette har jeg fået hjælp til, og der er også brug for yderlig hjælp til:

 1. Hjælp til søgning af fonde og lign. (Hjælp modtaget vedr. projektet – mangler yderlig til søgning af midler til tiltag for Sensitive og Stressramte, som ikke selv har råd til terapi og lign. samt til foredrag som kan bevidstgøre gruppen). Vi har søgt 2 fonde om tilskud til 8 ugers forløb “Fra Sensitiv til Sansestærk” for de som ikke selv har råd til at købe et forløb. Desværre afslag på begge.
 2. Jeg har indgået samarbejde med Bangs Krystalsmykker: Hver gang der sælges et smykke doneres fra kr. 50 – 100 pr. stk. (Pt. er der indsamlet kr. 2.550).

Vil du også gerne støtte donationsprojektet? Så finder du smykkerne her: – eller hør Carinas præsentation af smykkerne her:

Endvidere donerer jeg alle Lorries engle billeder, som er til salg for projektet. Se hvilke her:

Eller doner et beløb her: (Via danseshop m. Anne Mikkelsen er der doneret kr. 1.350. Bang smykker kr. 2.550. Engle billeder mm. kr. 1.200. Samlet er der nu samlet kr. 5.100 ind. 3 personer har pt. fået gratis terapi)

3. Hjælp til skrivning af avis artikler

4. Personer som har lyst til at sidde i styregruppen og hjælpe med det administrative og praktiske. (Vi er nu samlet 5 personer i en styregruppe og klar til år 2022 med ny Klub til fællesskabet “Lys-Buen” – Sensitiv til Sansestærk. Se beskrivelse her:

5. Frivillige til at hjælpe til ved arrangementer (Flere har budt ind). Vi går igang ultimo jan. 2022.

6. Dit foredrag/undervisning eller lign. som du vil donere (flere har budt ind – der er plads til flere)

Jeg er taknemmelig for det, der er realiseret

Jeg har fået stillet borde, stole, kaffekander til rådighed samt arbejdstimer fra nogle personer. Fra maj måned 2020 og frem til nov. 2020 arbejdede vi intens på projektet i ledige stunder med opbygning og opsætning af lofter, isolering, opbygning af skillerum, opbygning af flytbare vægge til billeder, el/lampe opsætning, maling af vægge, gulve mm. Det er blevet rigtig godt, og vi har haft vort første arrangement i nov. 2020 samt indvielse for donorer. Vi nåede èt med èn af donorerne, inden Coronaen igen lukkede os ned.

Genåbning maj 2021: hvorefter første workshop og de første yoga forløb er blevet afviklet. August 2021 følger flere forløb og arrangementer.

Det første “Helbred dit liv” forløb er også klar nu d. 8.-9. jan. 2022. Se her:

Tusind tak til følgende som har doneret og tilbudt og flere allerede ydet assistance:

Britta Christensen, Hanne Alisa Dahl, Birgitte Larsen, Kirsten Damgaard, Jørgen Vittrup, Edin Hajder, Kurt Brink Jensen, Allan V. Jensen, Rikke og Martin Korsbakke, Jørn Pedersen, Birgitte Bauer, Anne Marie Nør, Gitte Nielsen, Kirsten Bisgaard, Lotte Rosenborg, Elin Sonne, Anette og Bjørn Federspiel, Catharina Nielsen, Anette Rasmussen, Ulla Jakobsen, Susanne Sandkam, Anne Koch-Mikkelsen, Gitte Kløckner, Søren Just, Rikke Bisgaard Eskildsen, Thomas Borbye og Erik Støvring, Carina Bang (Bang smykker).

Så brænder du også for at hjælpe andre og gøre en forskel eller være med i fællesskabet?

Så send mig en mail JKM@Tanke-feltet.dk, hvor du skriver, hvad du gerne vil byde ind med, så vi kan hjælpes ad med at få fællesskabet opbygget.

Grundet situationen har koordinering foregået pr. mail og telefon, for at undgå unødige samlinger.

Jeg har nu fået stablet en styregruppe sammen til “Klub Lys💕Buen, som vil bistå mht. retningslinjer og planlægning af fremtidig drift og arrangementer.

Om tiden vil håber vi, at kan afholde nogle info møder om fællesskabet. Her finder du info om klub Lys💕Buen:

Det har betyder så meget for mig og kommer til at gøre det samme for andre Sensitive, at få opbakning til det her. Til sammen gør vi en forskel.

Kærlig hilsen Jette & Sensitiv team

Læs videre

Sanser du livet og dets skønhed? Eller kan du få hjælp til det hos Tanke-feltet.

Sanser du livet eller haster du afsted?

“Sanser du livet…” er et digt om at standse op i den moderne tid, hvor alt skal gå hurtigere og hurtigere. Sanser du livet eller haster du afsted ….. Hvorfor kravle når du kan gå Hvorfor gå når du kan løbe Hvorfor løbe når du kan cykle Hvorfor cykle når du kan køre Hvorfor køre når du kan flyve Når du kravler behøver du ikke at bekymre dig om dine sanser de kan nemlig sagtens følge med og de havner samme sted som dig selv det er da praktisk Når du flyver skal du huske at checke dine sanser ind hvis der overhovedet er plads tilovers i kufferten når alt det væsentlige er pakket ned ellers må du rejse uden vigtigst er det at komme af sted hvor hen betyder knap så meget Der er oplevelser overalt du skal bare være tro mod dine sanser pludselig bliver alt hvad du tænker siger gør føler til den smukkeste rejse det eneste du skal vise er sjælens pas Livets transportmiddel skal vælges med omhu du kan kravle eller flyve eller gå, løbe, cykle, køre tempoet skal passe til dig ellers kommer du ingen vegne

Læs mere »