Hvad skal vi lære af tiden lige nu?

Ying og Yang kvaliteter – Balance

Hvorfor kæmper vi mod os selv?

Tiden nu har lammet alt og alle og skabt en boble af isolation, der lige som alt andet har ying yang kvaliteter: Tiden kan opleves, som det mest healende der nogensinde er hændt. Naturen kommer sig, mange af os, hvis arbejde er blevet aflyst, har transformerende drømme, sover tungt og kommer gradvist til forståelse af, hvem vi I virkeligheden er, fordi vi er blevet tvunget til at stå af det daglige ræs.

Tiden kan også opleves som et loop, hvor man konfronteres med angsten og skyggerne i såvel sig selv som verden, fordi det er de færreste, der kan overskue, hvad der sker. Hvad er fake news og hvad er ikke? Kan man overhovedet stole på det, som man hører i TV eller på medierne?

Overgivelse og selvudvikling

Overgivelse er nærmest kendetegnende. Vi befinder os i en energi pt, hvor hjerteenergien skal åbneshjertets tidsalder 2020. Det giver et enormt pres på vores sociale liv, økonomi, ukendte symptomer mm. Vores hjerner kan ikke forstå det, men vi prøver at tænke os til en masse, hvilket presser vores system endnu mere. Det her er ukendt ”land” for os alle.

Mht. overgivelsen er det ikke anderledes end det vi reelt gør som mennesker i vores egen selvudvikling. Overgivelse er netop kodeordet og det som jeg selv har været gennem så mange gange i mit liv, når jeg har skullet flytte mig.

Det handler nemlig om at se frygten/sårbarheden i øjnene og så have tillid til at det bedste sker. Frygten er blot et billede af vores skyggeside, som vi skal møde/gå med for at kan slippe den, så vi kan udvikle os videre og se den reelle virkelighed der ligger foran dig.
Hvordan kommer jeg der hen hvor jeg er drevet fra mit hjerte og ikke fra den ydre (materialistiske) verden?

Hvad reptilhjernen fortæller os

Vores reptilhjerne (krybdyrshjernen) vil det kendte og trygge og derfor bliver vi ALLE bevidst/ubevidst presset. Det giver en stress respons/alarm tilstand i kroppen, hvilket gør det bliver svært at bevare kontakte til hjertet. Det svækker vores immunforsvar, hvilket er det eneste vi ikke har brug for pt. Jeg vil vove at påstå at vi også har fået en frygtpandemi.

Hvad jeg selv har gjort

Selv er jeg i mit udviklings forløb kommet langt via forskellige metoder, – men jeg har også selv søgt hjælp hos andre terapeuter til at komme helt ind i kernen af frygten/traumet i gennem mit liv, hvor det kan være svært på egen hånd at komme ind.
Så her får du lidt hjælp til at blive i din hjerteenergi. Se hvor langt du kan komme – ellers kontakt mig. JKM@Tanke-feltet.dk

Dette musik stykke gik lige i mit hjerte og virkede forløsende. Det vil jeg gerne dele med dig her:

Læs videre

Sanser du livet og dets skønhed? Eller kan du få hjælp til det hos Tanke-feltet.

Sanser du livet eller haster du afsted?

“Sanser du livet…” er et digt om at standse op i den moderne tid, hvor alt skal gå hurtigere og hurtigere. Sanser du livet eller haster du afsted ….. Hvorfor kravle når du kan gå Hvorfor gå når du kan løbe Hvorfor løbe når du kan cykle Hvorfor cykle når du kan køre Hvorfor køre når du kan flyve Når du kravler behøver du ikke at bekymre dig om dine sanser de kan nemlig sagtens følge med og de havner samme sted som dig selv det er da praktisk Når du flyver skal du huske at checke dine sanser ind hvis der overhovedet er plads tilovers i kufferten når alt det væsentlige er pakket ned ellers må du rejse uden vigtigst er det at komme af sted hvor hen betyder knap så meget Der er oplevelser overalt du skal bare være tro mod dine sanser pludselig bliver alt hvad du tænker siger gør føler til den smukkeste rejse det eneste du skal vise er sjælens pas Livets transportmiddel skal vælges med omhu du kan kravle eller flyve eller gå, løbe, cykle, køre tempoet skal passe til dig ellers kommer du ingen vegne

Læs mere »