Hvad skal vi lære af tiden lige nu?

Ying og Yang kvaliteter – Balance

Hvorfor kæmper vi mod os selv?

Tiden nu har lammet alt og alle og skabt en boble af isolation, der lige som alt andet har ying yang kvaliteter: Tiden kan opleves, som det mest healende der nogensinde er hændt. Naturen kommer sig, mange af os, hvis arbejde er blevet aflyst, har transformerende drømme, sover tungt og kommer gradvist til forståelse af, hvem vi I virkeligheden er, fordi vi er blevet tvunget til at stå af det daglige ræs.

Tiden kan også opleves som et loop, hvor man konfronteres med angsten og skyggerne i såvel sig selv som verden, fordi det er de færreste, der kan overskue, hvad der sker. Hvad er fake news og hvad er ikke? Kan man overhovedet stole på det, som man hører i TV eller på medierne?

Overgivelse og selvudvikling

Overgivelse er nærmest kendetegnende. Vi befinder os i en energi pt, hvor hjerteenergien skal åbneshjertets tidsalder 2020. Det giver et enormt pres på vores sociale liv, økonomi, ukendte symptomer mm. Vores hjerner kan ikke forstå det, men vi prøver at tænke os til en masse, hvilket presser vores system endnu mere. Det her er ukendt ”land” for os alle.

Mht. overgivelsen er det ikke anderledes end det vi reelt gør som mennesker i vores egen selvudvikling. Overgivelse er netop kodeordet og det som jeg selv har været gennem så mange gange i mit liv, når jeg har skullet flytte mig.

Det handler nemlig om at se frygten/sårbarheden i øjnene og så have tillid til at det bedste sker. Frygten er blot et billede af vores skyggeside, som vi skal møde/gå med for at kan slippe den, så vi kan udvikle os videre og se den reelle virkelighed der ligger foran dig.
Hvordan kommer jeg der hen hvor jeg er drevet fra mit hjerte og ikke fra den ydre (materialistiske) verden?

Hvad reptilhjernen fortæller os

Vores reptilhjerne (krybdyrshjernen) vil det kendte og trygge og derfor bliver vi ALLE bevidst/ubevidst presset. Det giver en stress respons/alarm tilstand i kroppen, hvilket gør det bliver svært at bevare kontakte til hjertet. Det svækker vores immunforsvar, hvilket er det eneste vi ikke har brug for pt. Jeg vil vove at påstå at vi også har fået en frygtpandemi.

Hvad jeg selv har gjort

Selv er jeg i mit udviklings forløb kommet langt via forskellige metoder, – men jeg har også selv søgt hjælp hos andre terapeuter til at komme helt ind i kernen af frygten/traumet i gennem mit liv, hvor det kan være svært på egen hånd at komme ind.
Så her får du lidt hjælp til at blive i din hjerteenergi. Se hvor langt du kan komme – ellers kontakt mig. JKM@Tanke-feltet.dk

Dette musik stykke gik lige i mit hjerte og virkede forløsende. Det vil jeg gerne dele med dig her:

Læs videre

Kurser til selvhjælp- balance i kroppen: Mindfulness, yoga øvelse solhilsen & detox retreat

Yoga og Mindful retreat

NÆSTE RETREAT Oktober 2023: Kontakt og tilmelding til: jkm@tanke-feltet.dk eller 6178 5744. Jeg afholder 2 årlige retreats på Mols i et smukt beliggende sommerhus á 3,5 dag med 3 overnatninger og med kun 4 deltagere, hvor der er plads og tid til den enkelte. Retreat betyder at trække sig tilbage, mærke sig selv, have fuld nærvær og udvikle sig. Du vil opleve fordybelse, selvudvikling, workshops, mindfulness, yoga, welness for krop, sind og sjæl og sunde juicer og smoothies. (Se udførlig info under billedet) Jeg har tidligere også holdt i Strandhuset på Mols, på Læsø, på Island og på Sukkerfabrikken på Langeland, Vitskøl kloster, hvilket alle har været i perfekte omgivelser med naturen lige uden for døren. Her kan du se hvad et af de forrige retreat bød på: Retreat Kanogården METAYoMind retreat: Nøglen til din helt unikke indre rejse – heartfulness. 3,5 dage og 3 overnatninger i et skønt beliggende sommerhus nær havet i indre ro uden arbejde og uden stress. Kun fokus på DIG og DIN krop. Dage uden mobiltelefon eller sociale medier, men i stedet bevægelse på alle plan for krop, sind og sjæl. Du får: STRESS RELEASE MINDFULNESS YOGA MINDFULL WALKING BADNING WELNESS MEDITATION NATUR WORKSHOPS DETOX

Læs mere »