Klub Lys💕Buen – Fra Sensitiv til Sansestærk

Lys op sammen med andre i Klub Lys💕buen – Fra sensitiv til Sansestærk

Tænd dit indre lys i Klub Lys💕buen ‒ fællesskabet for udvikling af Sensitive, intuitive og empatisk begavede indenfor krop, sind, sjæl.

Ny tids børn – også benævnt krystalbørn, indigobørn, englebørn, stjernebørn, der har en særlig sensitiv tilgang til livet.

Via Bevidstgørelse + Bevægelse på alle planer skabes Balance & Hele mennesker.

Vi hjælper dig, som søger inspiration til DIN egen selvudvikling og som har brug for at udtrykke DINE følelser og forstå, hvad DIN krop fortæller, når DU har ondt i Krop, Sind eller sjæl?

Vi ønsker at hjælpe dig fra at være Sensitiv til at blive sansestærk via bevidstgørelse og bevægelse på alle plan, hvilket skaber balance og healing

Kunne du tænke dig at finde dit indre lys og samtidig gøre en forskel?

Et fællesskab er altid vigtigt, især i tid, hvor verden må forandres.

 • Ønsker du at være en del af et fællesskab, hvor livsglæden trives?
 • Søger du inspiration til din indre rejse?
 • Har du brug for at kunne udtrykke dine følelser?
 • Savner du nogen at spejle dig i og ikke føle dig anderledes?
 • Ønsker du nærvær fremfor ensomhed?
 • Savner du et frirum, hvor du kan smide masken og være HELT dig selv?
 • Vil du gerne ses og mødes, som den unikke person og strålende lys du er?
 • Hjælpe Sensitive til også at føle de har en plads i dette samfund?
 • Ønsker du at være med til at skabe en fantastisk ramme til dette fællesskab?

Så skal du læse videre, for så har du fundet det rette sted for dig.

Virker loven om tiltrækning?

Verden står for en større forandring. Ny tids energi er på vej, som du måske har hørt om. Vi bliver mindet om, at fællesskabet skal styrkes, og det kan ske ved nogen rækker ud efter hjælp, og andre tilbyder den. Dette mellemværende, giver en følelse af mening, værdi og taknemlighed.
For nogen kan det være svært at bede om hjælp, og have tillid til, at den kommer. For andre er det første gang de føler, at de kan gøre en forskel. Det åbner op for, at vi tilsammen kan skrive ny historie.

Når vi er kommet gennem denne forandring, bliver der mere brug for fællesskab end nogen sinde før.

Vil du tænde et lys for andre og højne energien?

Lys 💕 Buen er stedet, hvor glæde, samhørighed, taknemlighed, næste kærlighed, frihed og kreativitet og meningsfuldhed bliver omdrejningspunktet, og hvor der bliver plads til at være sensitiv.

Værdigrundlag💕

Vi respekterer hinandens forskelligheder og bygger ikke på et religiøst eller politisk fundament. Vores 6 kerneværdier er:

 • At styrke dine selvkærlige tanker – Jeg ER
 • Kærlighed/Næste kærlighed
 • At udvikle mig og bidrage til en mere rummelig verden
 • Jo mere, jeg giver, jo mere modtager jeg
 • Forbinde/balancere det feminine og maskuline
 • At blive i stand til at leve i harmoni med omgivelserne

Aktiviteter 💕

 • Foredrag/undervisning
 • Workshops – kreativitet
 • Meditations- og lyscirkler og udviklingsgrupper
 • Lys sang, Lys dans og bevægelse
 • Filmaftener
 • Café
 • Klublokale – Industriparken 7, Valsgård, 9500 Hobro

Organisering 💕

Lys💕Buen repræsenteres af en styregruppe, som iværksætter dels selv aktiviteter, og på baggrund af medlemmers initiativ fungerer styregruppen som sparringspartner ifht. konkretisering, koordinering og realisering af aktiviteter, som er i klubbens regi. Styregruppen er sammensat af mennesker med en sensitiv baggrund.

Hvad får du ud af et medlemsskab? 💕

 • Månedlige selvudviklings & sundheds samlinger
 • Deltage i ekstra klub events til en reduceret pris
 • Er en del af et rummeligt fællesskab, hvor du trygt kan udtrykke dig
 • Mulighed for selv at bidrage med et foredrag/kursus for målgruppen
 • Engle- og chakrakort trækninger/tydning – healing
 • Mindfulness, indsigt i kroppens intelligens og sundhed
 • Netværke med andre sundhedsinteresserede, sensitive, empater mfl. i selvudvikling

Du finder en oversigt over kommende arrangementer på denne side – se her:

Bliv medlem og tænd dit lys💕

For kun enten kr. 180 pr. gang med ét 10-turs kort inkl. 1 krystalsmykke – eller kr. 200 pr. gang med et 5-turs klippekort, eller uden klippekort kr. 250 pr. gang, støtter du vort arbejde med at hjælpe sensitive og lave sundheds arrangementer. Du kan endvidere deltage i vores samlinger d. 1. torsdag i hver måned (undtagen juli måned) og få rabat til ekstra arrangementer.

Er din indkomst efter skat mindre end kr. 8.000 pr. måned, kan du få en særlig aftale om medlemskab for kr. 125 pr. måned.

Du kan tilmelde dig Tanke-feltets nyhedsbrev her:

Tilmeld dig her: 💕

For spørgsmål vedr. medlemskab, at donere et arrangement mm:💕

Jette Kjærgaard Mortensen

Email: Jkm@tanke-feltet.dkTlf. nr. 6178 5744

Her kan du printe vores klub brochure ”Lys💕buen”

Smykker og donationer i smuk forening

Klubben skal fremme vækst og udvikling for mennesker med interesse for de sensitive træk, personlig udvikling, METAsundhed og spirituatilitet gennem bevidsthed og konkrete kompetencer.

Den har til formål at hjælpe mennesker, der har behov for støtte og udvikling, men som ikke økonomisk har mulighed for at investere i terapi hos Tanke-feltet eller kursusforløbet Bliv din egen helbreder eller ”Fra Sensitiv til Sansestærk”.

Donationer kommer via søgning hos fonde, bidragsydere der donerer workshops og salg af billetter hertil, donationer både fra mig privat og Tanke-feltet samt fra salget af Bangs krystalsmykker.

Smykker og donationer på én og samme gang! Tanke-feltet har indgået samarbejde med Bangs Krystalsmykker, der giver dig mulighed for at støtte driften af vores dejlige Fællessted Lys💕Buen, samt at hjælpe en sårbar familie. For hvert solgt smykke doneres fra kr. 50 – 100 pr. stk.

Vil du også gerne støtte donationsprojektet? Så finder du smykkerne her: – eller hør Carinas præsentation af smykkerne her:

Vi modtager enhver donation, lille som stor, med stor taknemmelighed. Donér et ønsket beløb, som du kan indtaste her i shoppen, eller via køb af et krystalsmykke her:

På forhånd tak fra teamet bag Tanke-feltet og Bangs Krystalsmykker.

Lukket Facebook gruppe

Du har også mulighed for at være med i min lukkede FB gruppe: : Tanke-feltet – Sensitiv – Lysbuen, Mindfulness, Yoga, METAsundhed, hvor jeg deler gratis sundhedstips og info om de træk en sensitiv har.

Du finder FB gruppen her:

Du er også velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev og samtidig modtage min gratis sovemeditation samt læse om alle mine metoder og resultater med klienter mm. Tilmeld dig her:

Brug for hjælp/støtte fra Lys 💕Buen?

Ansøgningen skal indeholde information om:

Hvem der søger: Navn, adresse, email, tlf. nr.

Hvad du søger:

1) Terapi

2) Bliv din egen helbreder

3) Fra sensitiv til sansestærk.

Hvorfor du søger:

Oplysning om indkomstforhold (Bruttoindkomst):

Fortæl hvordan du fremover tænker, at du kan bidrage til at udvikle, hjælpe og støtte andre sensitive i deres personlige udvikling med de metoder, den viden og de indsigter, som opnås gennem udviklingsforløbet hos Tanke-feltet.

Send dine info til: JKM@tanke-feltet.

Læs videre

Sanser du livet og dets skønhed? Eller kan du få hjælp til det hos Tanke-feltet.

Sanser du livet eller haster du afsted?

“Sanser du livet…” er et digt om at standse op i den moderne tid, hvor alt skal gå hurtigere og hurtigere. Sanser du livet eller haster du afsted ….. Hvorfor kravle når du kan gå Hvorfor gå når du kan løbe Hvorfor løbe når du kan cykle Hvorfor cykle når du kan køre Hvorfor køre når du kan flyve Når du kravler behøver du ikke at bekymre dig om dine sanser de kan nemlig sagtens følge med og de havner samme sted som dig selv det er da praktisk Når du flyver skal du huske at checke dine sanser ind hvis der overhovedet er plads tilovers i kufferten når alt det væsentlige er pakket ned ellers må du rejse uden vigtigst er det at komme af sted hvor hen betyder knap så meget Der er oplevelser overalt du skal bare være tro mod dine sanser pludselig bliver alt hvad du tænker siger gør føler til den smukkeste rejse det eneste du skal vise er sjælens pas Livets transportmiddel skal vælges med omhu du kan kravle eller flyve eller gå, løbe, cykle, køre tempoet skal passe til dig ellers kommer du ingen vegne

Læs mere »