Yoga og Mindful retreat

Yoga og Mindful retreats 2024.

Efteråret 2024 – Mols Bjerge for 4 personer (datoer følger). Info se nedenfor:

D. 6. – 8. juni 2024 – ekstra retreat på Vitskøl kloster. For info:

Kontakt og tilmelding til: jkm@tanke-feltet.dk eller 6178 5744.

Jeg afholder 1-2 årlige terapeutiske retreatsMols i et smukt beliggende sommerhus á 3,5 dag med 3 overnatninger og med kun 4 deltagere, hvor der er plads og tid til den enkelte. Retreat betyder at trække sig tilbage, mærke sig selv, have fuld nærvær og udvikle sig.

Du vil opleve fordybelse, selvudvikling, workshops, mindfulness, yoga, welness for krop, sind og sjæl og sunde juicer og smoothies. (Se udførlig info under billedet)

Jeg har tidligere også holdt i Strandhuset på Mols, på Læsø, på Island og på Sukkerfabrikken på Langeland, Vitskøl kloster, hvilket alle har været i perfekte omgivelser med naturen lige uden for døren.

Her kan du se hvad et af de forrige retreat bød på: Retreat Kanogården

Silent Mind

METAYoMind retreat:

Nøglen til din helt unikke indre rejse – heartfulness.

3,5 dage og 3 overnatninger i et skønt beliggende sommerhus nær havet i indre ro uden arbejde og uden stress. Kun fokus på DIG og DIN krop. Dage uden mobiltelefon eller sociale medier, men i stedet bevægelse på alle plan for krop, sind og sjæl. Du får:

 • STRESS RELEASE
 • MINDFULNESS
 • YOGA
 • MINDFULL WALKING
 • BADNING
 • WELNESS
 • MEDITATION
 • NATUR
 • WORKSHOPS
 • DETOX JUICE/SMOOTHIES

Dette retreat indeholder alt dette – og mere endnu.

METAYoMind sender dig nemlig for alvor på en indre rejse, hvor jeg guider og lærer dig, hvad netop din krop har behov for. Det svarer til en hovedrengøring af krop og sind, hvor du bliver renset helt – både udvendigt og indvendigt.

Hvad vil det sige at rense kroppen?

At give dig selv et kæmpe boost energi, velvære og overskud. Turen er for både dig der ønsker at komme hjem igen med en stærkere og sundere krop samt et roligere og mere harmonisk sind. Samt for dig der vil nulstille i en travl hverdag, komme stressen til liv og blive stærkere og mere handlekraftig, således du bliver den bedste version af dig selv. Vi bor i dette dejlige sommerhus m/havudsigt, spa mm.

Ankomst kl. 17.00 på dag 1 og afrejse kl. 16.00 på dag 4.

Indhold:

 1. Privat smukt beliggende sommerhus på Mols med havudsigt
 2. Blot 350 meter til stranden
 3. Welness – Sauna, spabad, fodbad og badning i havet
 4. Et lille intim hold på kun 4 deltagere + underviser (I bor 2 pr. værelse i gode enkeltsenge)
 5. Fuld forplejning med økologisk sunde smoothies og juicer, som der detoxer kroppen, virker slankende og giver max energi
 6. Du får lov til selv at være med til at tilberede dine smothies og juicer
 7. Flere gange daglig Hatha, Mindfull og Yin yoga. Et redskab til at skabe ro og mental overskud i en travl hverdag.
 8. Daglige træning i øvelserne ”De 5 Tibetanere”, som er enkle og uhyre kraftfulde yoga øvelser. Du får øvelserne, så du også efterfølgende kan praktisere dem derhjemme.
 9. Chakra afbalancering – dine 7 energi centre bringes i balance
 10. Daglig METAYoMind træning som er med til at udsætte din krops ældningstegn og retter op på stivheder og gamle skader.
 11. Daglig meditation der lærer dig at være til stede i NUET. Du får større ro, bedre dømmekraft, indre ro og mindre tankemylder til et balanceret travlt liv.
 12. 3 workshops hvor arbejder med din kreative hjernedel og hermed kommer dybere ind i din underbevidsthed og får afsløret, hvor du har behov for at sætte ind.
 13. Daglig undervisning med en psykoterapeut, mindfulness og yoga instruktør som følger dig tæt alle dagene. Jeg hjælper dig med at sætte mål, så du kan forsætte den gode intention, når du kommer hjem.
 14. Opskrifter så du selv kan forsætte din nye livsstil, når du kommer hjem.
 15. Et unikt møde med andre inspirerende og nysgerrige sjæle.

Pris: Kr. 3.666 som dækker alt på nær transport til/fra stedet v/ankomst og afrejse.

Din plads er sikret ved indbetaling af depositum på kr. 800.

Restbeløb kr. 2.866 indbetales senest 14 dage før.

Depositum tilbagebetales ved afbud senest 1 md. før.

Såfremt du skulle være uheldig at få Corona/blive syg/blive forhindret lige inden retreatet, er du velkommen til at overdrage din plads til en anden. Jeg kan også være heldig at have nogen på venteliste, som vil overtage.

Skulle jeg være nødsaget til selv at aflyse grundet Corona, bliver I tilbudt at få pengene tilbage eller komme med på en ny dato.

DAGENS FLOW/PROGRAM PÅ EN TYPISK METAYOMIND DAG:

06.30 Kickstarter

07.00 Yang/Hatha Yoga/De 5 Tibetanere, meditation.

08.45 Tilberedning – Morgenjuice

10.00 Badning i havet og sauna. Egen tid, afslapning og nydelse.

12.00 Frokost juice/smoothie

13.30 Mindfull walking

16.00 Tilberedning – Eftermiddags juice/smoothie

17.00 Yin yoga

18.30 Tilberedning – Aftensmads juice/smoothie

19.30 Workshop. Meditation.

22.00 Aftendrik & godnat og sov godt.

Udtalelser fra tidligere deltagere:

 • “Perfekt sted og passende længde. Kan kun anbefales at melde sig til. Undervisning og mad var helt i top”.
 • “Rød tråd gennem hele forløbet. Afvekslende program med passende pauser. Skub i den personlige udvikling, lærerig og professionel undervisning og guidning. Fantastisk mad og meget fine faciliteter”.
 • “Alt var i top. Jeg er imponeret over sammensætningen af programmet – alt det vi kom igennem! “.
 • “Fremragende retreat, hvor der var tænkt på ALT. Energien var fra starten varm og healende.
 • Fantastisk undervisning og enorm spændende mad, hvor der var tænkt på sammenhængen. Tilberedt og serveret med kærlighed af powerfulde kvinder. I de fantastiske faciliteter i den smukkeste natur levede retreat op til alle forventninger. Både ude og inde var der højt til loftet”.
 • “Du er et fantastisk menneske :-), – altid smil på, glad – positiv. Dejligt yoga. Fantastisk mad – lækkert – spændende. Alt har været perfekt :-). Stor ros til jer alle tre piger”.
 • “Mega lækkert mad. Jette du er god som altid, er en stor fan af dig”.
 • “Perfekte rammer – så skønt tæt ved vandet. Din energi og facination og helhjertet arrangement er meget smittende, oplivende”
 • “Mange tak, for personlig udvikling og ny indsigt. Dejligt at detoxe i forbindelse med ophold, det hjælper til at komme dybere. Området er helt fantastisk, dejlige gåture, hyggeligt sommerhus og helt okay at dele værelse med en fremmed.Det bedste og det der har givet mig mest og også noget, som har været specielt i forhold til andre yoga ophold jeg har deltaget i, det er

  ALT DET DU DELER, JETTE, INDSIGTER OG LÆRING. TAK FOR DET JETTE. DET ER SÅ TYDELIGT, AT DU BRÆNDER FOR AT HJÆLPE ANDRE VIDERE I DERES UDVIKLING”.

 • “Et fantastisk yoga/detoxophold i skøn sommerhus med både spa og sauna efter dejlige bade i havet. Den skønneste udsigt over Aarhusbugten. Grønsags/frugtjuicer som giver masser af udrensning . Ingefær shots som starter på dagen. Gode oplæg fra Jette, så der var både åndelig og kropslig udrensning. Skøn yoga og mange dybe meditationer. Jette din viden øser du ud af, tak for det. Et skønt retreat, som varmt kan anbefales .Jeg er helt klar til at arbejde videre med mig selv. Og ikke mindst dejligt samvær med 3 andre dejlige kvinder på retreatet”.

Jeg lover dig, at du kommer hjem med fornyet energi, nærvær og livsglæde. En sund sjæl i en sund krop. Fysisk og mental balance!

Vil du med næste gang?

Så reserver 1 plads ved at skrive til JKM@Tanke-feltet.dk. – Personer som står på ventelisten får først tilbuddet!

Glæder mig til at se dig. (

Læs videre

Sanser du livet og dets skønhed? Eller kan du få hjælp til det hos Tanke-feltet.

Sanser du livet eller haster du afsted?

“Sanser du livet…” er et digt om at standse op i den moderne tid, hvor alt skal gå hurtigere og hurtigere. Sanser du livet eller haster du afsted ….. Hvorfor kravle når du kan gå Hvorfor gå når du kan løbe Hvorfor løbe når du kan cykle Hvorfor cykle når du kan køre Hvorfor køre når du kan flyve Når du kravler behøver du ikke at bekymre dig om dine sanser de kan nemlig sagtens følge med og de havner samme sted som dig selv det er da praktisk Når du flyver skal du huske at checke dine sanser ind hvis der overhovedet er plads tilovers i kufferten når alt det væsentlige er pakket ned ellers må du rejse uden vigtigst er det at komme af sted hvor hen betyder knap så meget Der er oplevelser overalt du skal bare være tro mod dine sanser pludselig bliver alt hvad du tænker siger gør føler til den smukkeste rejse det eneste du skal vise er sjælens pas Livets transportmiddel skal vælges med omhu du kan kravle eller flyve eller gå, løbe, cykle, køre tempoet skal passe til dig ellers kommer du ingen vegne

Læs mere »