Dit livstræ – et billede af din udviklings-/livsrejse

Du har friheden til at nære dit eget livstræ.

Sådan genopbygger du dit mod til at nære dit eget træ!

Dit livstræ er et billede for det at være dig som menneske – med kærlighed og opvågning.

Tænk på Livets træ!

Forestil dig at når du kommer til verden, fødes du som et smukt træ med dybe kraftige og sunde rødder, som går dybt ned i jorden, hvor du får saft og kraft fra. Du hviler i dig selv og er fordomsfri. Dette træ sætter skud og vokser ud i alle retninger og får mange stærke grene og smukke blade. Det tilhører dig alt sammen.

Du har adgang til hver en gren og hvert et lille blad. Du kan klatre frit rundt i hele træet, gemme dig, titte ud, mærke glæde, mærke vinden, solen, glæden, regnen osv. Hvert et blad rummer alle dine egenskaber som at lytte, mærke, dufte, se det smukke, smage på livet. Du har adgang til alle dine sanser og alle grene og blade. Til hele dit livstræ. Du nærer og plejer dem alle med glæde, kærlighed og vand.

Alle grene og blade har deres berettigelse og du elsker dem alle lige højt.

Du bliver opmærksom på det anderledes, krøllede og grimme

Efterhånden som du vokser op, bliver du opmærksom på at nogle blade er små, kantede, anderledes, krøllede, grimme og visne.

Du forsøger at skjule det, så andre ikke skal se, hvad dit træ indeholder. Nej nej kig den anden vej, råber du for at aflede opmærksomheden. Men jo mere du forsøger at aflede opmærksomheden, jo mere tydeligt bliver det for dig, det som du ikke ønsker at sanse og se.

Du forsøger at gøre mere for andre, I håb om at de forsat vil synes, at du er et smukt nok træ. Og når du gør det, glemmer du at nære dit eget livstræ. Det forfald der var i gang i dit træ, ser du pludselig ikke, idet du har ført din opmærksomhed ud på andre.

Eller så giver du andre skylden for, at der ikke er næring nok til dit træ. Det er også f.eks. mor og fars skyld, fordi de altid havde så travlt og aldrig gav mig kærlighed nok. Eller det var også min venindes skyld, fordi hun altid stjal opmærksomheden osv. Eller du begynder at beundre de andres træer meget mere, fordi du synes de er meget smukkere end dit.

Langsomt er du i gang med at kvæle dit eget rodnet!!!

I værst tænkelig tilfælde sidder du med et træ, der er ved at gå ud.

I bedste tilfælde har du et halv udgået træ.

De sunde grene og blade er væk. HVAD GØR DU? Du har mistet din egen jordforbindelse og glemt at nære dit eget træ mens tid var!

Dit træ er ikke længere smukt, det er blevet et træ der kæmper for overlevelse.

Du kan vælge at trække på skuldrene og accepterer at du er halvdøende og måske give helt op.

Du bliver måske misundelig på andre, hvordan de kan have sådan et smukt livstræ og adgang til så megen skønhed.

Men du har friheden til at begynde at nære dit eget træ og få det til at vokse og sætte nye blade igen.

Husk alt er energi! SÅ HVOR LÆGGER DU DIN ENERGI?

Tør du blive ét med dit eget livstræ?

Oftere er det nemmere at være offer og så give de andre skylden for ……..

Men hvorfor stoppede du med at nære dit eget træ?

Havde du ikke fortjent at være et smukt træ?

Eller troede du ikke nok på, at du selv var et smukt træ, siden du havde brug for dine forældres eller andres accept?

Du følte måske du var nødt til at lukke for næringen til dit eget livstræ for at være accepteret!

Men målet er at genforelske dig i dig selv, i alt det du har adgang til, som stadig ligger der dybt nede i roden. Aktiver alle dine sanser og blive hjemme hos dig selv. Give det kærlighed, næring og energi, så du igen kan komme til at blomstre, som det smukke træ du er. Og nej du er ikke en egoist, fordi du tager dig af dit eget træ. For jo mere du nærer dit eget træ, jo mere vil du blomstre, og jo flere frugter vil du give, som andre igen kan høste og få glæde af.

Så hvilke grene har du lukket for energien til – sider af dig selv?

Hvad er du og dit træ gået glip af?

Ta´ energien tilbage, så du igen kan nære dig selv. Den har altid været der. Når du begynder at rumme alle sider af dig selv, bliver du igen fri til at gro og vise din skønhed – nære dig selv!

Kærlighed kommer inde fra.

Det er ikke altid nemt, – men det er det værd at forsøge.

Ta´ det tabte tilbage. Det har altid været dit.

Hvis du rummer alle aspekter af dig selv, kan du frit bevæge dig rundt i dit træ.

Det behøves ikke at være nemt, men det er smukt når du tør.

Og husk på at der findes kun 1 smukt træ lige som dig. Ligesom der også kun findes 1 smukt træ af hver af de andre!

Jeg har selv været der! Så jeg ved hvad jeg taler om. Jeg husker følelsen, når jeg lykkedes og jeg følte mig fri, lettere, gladere, frygtløs og fuld af kraft og energi. Det er herefter, at jeg har følt jeg blomstrede og jeg kunne dele mine frugter ud til andre og hjælpe dem.

Jeg siger ikke det har været nemt, men det har bestemt været rejsen værd. Og ja, jeg har også trukket på andre eksperter for at komme hertil, hvor jeg er i dag.

Så har du også brug for en ekspert til at ta din kraft hjem igen og finde ind til, hvorfor det er så svært at nære dit eget træ, så du igen kan komme til at bære frugt, så er jeg til din tjeneste.

Læs videre

Sanser du livet og dets skønhed? Eller kan du få hjælp til det hos Tanke-feltet.

Sanser du livet eller haster du afsted?

“Sanser du livet…” er et digt om at standse op i den moderne tid, hvor alt skal gå hurtigere og hurtigere. Sanser du livet eller haster du afsted ….. Hvorfor kravle når du kan gå Hvorfor gå når du kan løbe Hvorfor løbe når du kan cykle Hvorfor cykle når du kan køre Hvorfor køre når du kan flyve Når du kravler behøver du ikke at bekymre dig om dine sanser de kan nemlig sagtens følge med og de havner samme sted som dig selv det er da praktisk Når du flyver skal du huske at checke dine sanser ind hvis der overhovedet er plads tilovers i kufferten når alt det væsentlige er pakket ned ellers må du rejse uden vigtigst er det at komme af sted hvor hen betyder knap så meget Der er oplevelser overalt du skal bare være tro mod dine sanser pludselig bliver alt hvad du tænker siger gør føler til den smukkeste rejse det eneste du skal vise er sjælens pas Livets transportmiddel skal vælges med omhu du kan kravle eller flyve eller gå, løbe, cykle, køre tempoet skal passe til dig ellers kommer du ingen vegne

Læs mere »