Livstræet – et billede af din udviklings/livs rejse

Livstræet

Du har friheden til at nære dit eget træ. 

Sådan genopbygger du dit mod til at nære dit eget træ! 

Livets træ!

Kærlighed og opvågning – træet er et billede for det at være menneske.  

Forestil dig at når du kommer til verden, fødes du som et smukt træ med dybe kraftige og sunde rødder, som går dybt ned i jorden, hvor du får saft og kraft fra. Du hviler i dig selv og er fordomsfri. Dette træ sætter skud og vokser ud i alle retninger og får mange stærke grene og smukke blade. Det tilhører dig alt sammen. 

Du har adgang til hver en gren og hvert et lille blad. Du kan klatre frit rundt i hele træet, gemme dig, titte ud, mærke glæde, mærke vinden, solen, glæden, regnen osv. Hvert et blad rummer alle dine egenskaber som at lytte, mærke, dufte, se det smukke, smage på livet. Du har adgang til alle dine sanser og alle grene og blade. Du nærer og plejer dem alle med glæde, kærlighed og vand.  

Alle grene og blade har deres berettigelse og du elsker dem alle lige højt. 

Efterhånden som du vokser op, bliver du opmærksom på at nogle blade er små, kantede, anderledes, krøllede, grimme og visne.  

Du forsøger at skjule det, så andre ikke skal se, hvad dit træ indeholder. Nej nej kig den anden vej, råber du for at aflede opmærksomheden. Men jo mere du forsøger at aflede opmærksomheden, jo mere tydeligt bliver det for dig, det som du ikke ønsker at sanse og se.  

Du forsøger at gøre mere for andre, I håb om at de forsat vil synes, at du er et smukt nok træ. Og når du gør det, glemmer du at nære dit eget træ. Det forfald der var i gang i dit træ, ser du pludselig ikke, idet du har ført din opmærksomhed ud på andre.  

Eller så giver du andre skylden for, at der ikke er næring nok til dit træ. Det er også f.eks. mor og fars skyld, fordi de altid havde så travlt og aldrig gav mig kærlighed nok. Eller det var også min venindes skyld, fordi hun altid stjal opmærksomheden osv. Eller du begynder at beundre de andres træer meget mere, fordi du synes de er meget smukkere end dit.  

Langsomt er du i gang med at kvæle dit eget rodnet!!! 

I værst tænkelig tilfælde sidder du med et træ, der er ved at gå ud. 

I bedste tilfælde har du et halv udgået træ.  

De sunde grene og blade er væk. HVAD GØR DU? Du har mistet din egen jordforbindelse og glemt at nære dit eget træ mens tid var! 

Dit træ er ikke længere smukt, det er blevet et træ der kæmper for overlevelse.  

Du kan vælge at trække på skuldrene og accepterer at du er halvdøende og måske give helt op.  

Du bliver måske misundelig på andre, hvordan de kan have sådan et smukt træ og adgang til så megen skønhed.  

Men du har friheden til at begynde at nære dit eget træ og få det til at vokse og sætte nye blade igen. 

Husk alt er energi! SÅ HVOR LÆGGER DU DIN ENERGI? 

 

Tør du? 

Oftere er det nemmere at være offer og så give de andre skylden for …….. 

Men hvorfor stoppede du med at nære dit eget træ? 

Havde du ikke fortjent at være et smukt træ? 

Eller troede du ikke nok på, at du selv var et smukt træ, siden du havde brug for dine forældres eller andres accept?  

Du følte måske du var nødt til at lukke for næringen til dit eget træ for at være accepteret! 

Men målet er at genforelske dig i dig selv, i alt det du har adgang til, som stadig ligger der dybt nede i roden. Aktiver alle dine sanser og blive hjemme hos dig selv. Give det kærlighed, næring og energi, så du igen kan komme til at blomstre, som det smukke træ du er. Og nej du er ikke en egoist, fordi du tager dig af dit eget træ. For jo mere du nærer dit eget træ, jo mere vil du blomstre, og jo flere frugter vil du give, som andre igen kan høste og få glæde af.  

Så hvilke grene har du lukket for energien til – sider af dig selv?

 

Hvad er du gået glip af? 

Ta´ energien tilbage, så du igen kan nære dig selv. Den har altid været der. Når du begynder at rumme alle sider af dig selv, bliver du igen fri til at gro og vise din skønhed – nære dig selv! 

Kærlighed kommer inde fra. 

Det er ikke altid nemt, – men det er det værd at forsøge.  

Ta´ det tabte tilbage. Det har altid været dit. 

Hvis du rummer alle aspekter af dig selv, kan du frit bevæge dig rundt i dit træ. 

Det behøves ikke at være nemt, men det er smukt når du tør.  

Og husk på at der findes kun 1 smukt træ lige som dig. Ligesom der også kun findes 1 smukt træ af hver af de andre!  

Jeg har selv været der! Så jeg ved hvad jeg taler om. Jeg husker følelsen, når jeg lykkes og jeg følte mig fri, lettere, gladere, frygtløs og fuld af kraft og energi. Det er herefter, at jeg har følt jeg blomstrede og jeg kunne dele mine frugter ud til andre og hjælpe dem. 

Jeg siger ikke det har været nemt, men det har bestemt været rejsen værd. Og ja jeg har også trukket på andre eksperter for at komme hertil, hvor jeg er i dag.  

Så har du også brug for en ekspert til at ta din kraft hjem igen og finde ind til, hvorfor det er så svært at nære dit eget træ, så du igen kan komme til at bære frugt, så er jeg til din tjeneste.  

Del på facebook
Del på linkedin

Læs videre

Ferielisten til din mentale og fysiske sundhed

1. Undgå at sætte mål for hvad du skal nå og præstere i din ferie 2. Læg færrest mulige planer for ugen – giver plads til det impulsive 3. Ta´ en pause midt på dagen og sov til middag, så hjerne og krop får en pause og du fyldes med ny energi. 4. Mediter. Lyt til mine guidede SindsRo meditationer eller andre og slip tankerne og få ro i hovedet. (Shop – Tanke-feltet.dk). 5. Brug naturen og aktiver dine sanser – føle, lugte, smage, dufte, høre. Det får dig fra hovedet ned i kroppen 6. Sæt dit tempo ned og gå langsommere end du ellers ville 7. Gå offline. Hold ferie fra digitale medier. Beslut dig for ikke at tjekke/besvare dine email, facebook, instagram mm i din ferie. Ellers gør det kun en bestemt dag. 8. Træk dig tilbage ind i mellem – du behøves ikke væres social hele tiden. Fordyb dig f.eks. med meditation, gå tur, karbad, en god bog, maling eller lign. 9. Prioriter hver dag dig selv. Gør noget der gør dig glad og nærer dig, hvor du får glæde, ro og energi. F.eks. kan du få hjælp og støtte fra mig, hvis du går  med på

Læs mere »

Hvad skal vi lære af tiden lige nu?

Ying og Yang kvaliteter – Balance Hvorfor kæmper vi mod os selv? Tiden nu har lammet alt og alle og skabt en boble af isolation, der lige som alt andet har ying yang kvaliteter: Tiden kan opleves, som det mest healende der nogensinde er hændt. Naturen kommer sig, mange af os, hvis arbejde er blevet aflyst, har transformerende drømme, sover tungt og kommer gradvist til forståelse af, hvem vi I virkeligheden er, fordi vi er blevet tvunget til at stå af det daglige ræs. Tiden kan også opleves som et loop, hvor man konfronteres med angsten og skyggerne i såvel sig selv som Verden, fordi det er de færreste, der kan overskue, hvad der sker. Hvad er fake news og hvad er ikke? Kan man overhovedet stole på det, som man hører i TV eller på medierne? Overgivelse og selvudvikling Overgivelse er nærmest kendetegnende. Vi befinder os i en energi pt, hvor hjerte energien skal åbnes – hjertets tidsalder 2020. Det giver et enormt pres på vores sociale liv, økonomi, ukendte symptomer mm. Vores hjerner kan ikke forstå det, men vi prøver at tænke os til en masse, hvilket presser vores system endnu mere. Det her er ukendt ”land” for

Læs mere »
Fællesskab

Projekt “Fra Sensitiv til Sansestærk” – vil du være med?

Fællesskab tilbydes– Hjælp og støtte søges til fælles formål Kunne du tænke dig at være med til at gøre en forskel? Ønsker du at være en del af et fællesskab, hvor livsglæden trives? Savner du nogen at spejle dig i og ikke føle dig anderledes? Ønsker du nærvær fremfor ensomhed? Vil du gerne ses og mødes som den unikke person du er? Hjælpe Sensitive til også at føle de har en plads i dette samfund? Ønsker du at være med til at skabe en fantastisk ramme til dette fællesskab? Så skal du læse videre, for så har jeg brug for din hjælp. Virker loven om tiltrækning? Verden står for en større forandring – ny tids energi er på vej, som du måske har hørt om. Vi bliver mindet om, at fællesskabet skal styrkes og det kan ske ved nogen rækker ud efter hjælp og andre tilbyder den. Dette mellemværende, giver en følelse af mening, værdi og taknemlighed.For nogen kan det være svært at bede om hjælp og have tillid til, at den kommer og for andre er det første gang, at de føler at de kan gøre en forskel. Det åbner op for, at vi tilsammen kan skrive ny historie.

Læs mere »