8-ugers mindfulness-, yoga- & METAsundheds-onlinekursus

Vejen til mere nærvær, indre ro, glæde, overskud, tilfredshed og ligevægt i hverdagen.

Mit 8-ugers mindfulness-, yoga- & METAsundheds-onlinekursus er et lærerigt, spændende og selvudviklende kursus, hvor du øver mindfulness. Over 8 lektioner træner du dig til din, måske livs vigtigste rejse, hvor du opøver din evne til større nærvær, øget evne til fokusering på opgaver og mere energi.

Et kursusforløb, som du kan følge hjemme hos dig selv, når det passer dig.

Tilmeld dig nu & kom straks i gang med at forbedre din livskvalitet

https://www.tanke-feltet.dk/shop/

Mit 8-ugers mindfulness-, yoga- & METAsundheds-onlinekursus er for dig, som ønsker:

 • at opnå vedvarende forandringer i dit liv – ikke flere quick fixes
 • at løsne op for gamle tankemønstre og følelsesmæssige reaktioner
 • at gøre op med selvbebrejdelse, anspændthed og bekymrende tanker
 • at styrke dit selvværd ved at acceptere og holde af dig selv, som du er
 • at udvikle mere nærvær i relationen til dig selv, din familie og dine venner
 • at lære hvordan du tøjler din stress, så den ikke styrer dig
 • at fylde dine energi reserver, så du ikke kører træt
 • at lære at praktisere mindfulness i dagligdagen og bruge den under pres

Hvad indeholder kurset?

Hvert modul indeholder alt det, du skal vide for at komme godt i gang – serveret letforståeligt og lige til at gå til på egen hånd.

Rækkefølgen af de 8 moduler er opbygget logisk og indlæringsmæssigt optimalt. Det enkelte træningsmodul bygger oven på det foregående modul, så du nænsomt og sikkert arbejder dig hen mod større kompetencer inden for mindfulness.

Kurset vil være en vekslen mellem teori, praktiske øvelser og opgaver mellem de tilsendte moduler.

Du vil få et stort udbytte, hvis du kan sætte tid af dagligt til at lave øvelser – 12 til 45 min. pr. dag. Hvis ikke, vil du stadig få en masse med dig, som du kan bruge i din travle hverdag.

Hvem er din underviser og guide?

Online-kurset er udviklet af mig, Jette K. Mortensen. Jeg er certificeret Mindfulness & Mentor samt instruktør i Stressreduktion. Jeg er din guide på dette kursus, hvor du ikke kan undgå at flytte dig i retning af større personlig udvikling. Jeg ejer Tanke-feltet og er uddannet inden for psykoterapi, METAsundhed, tankefeltterapi, traumeterapi, zoneterapi mm. Jeg har over 30 års undervisningserfaring inden for fysisk træning i bl.a. yoga mm. alt sammen viden du får adgang til på dette online kursus. Du lærer af et menneske (nemlig mig), som selv har taget rejsen. Jeg lærer dig de ting der virker! Jeg er selv et levende bevis.
Online-mindfulness bygger på essensen af en veldokumenteret mindfulness- og meditationsmetode som oprindeligt stammer fra Buddhismen – her på kurset sat ind i en sekulær og moderne stresspsykologisk ramme med udgangspunkt i METAsundhed.

Det der gør dette kursusforløb helt speciel er, at METAsundhed lærer dig at se ind bag, hvad årsagen er til at vi bliver stressede. Stress er usundt for sind og krop over for lang tid og kan gøre os syge psykisk som fysisk. META betyder at se tingene oven fra i et større perspektiv, hvorfor du i dette forløb også bliver klogere på, hvordan dårlige tanker, forkert kost og forkert behandling af din krop kan medvirke til at du kan blive stresset. Du lærer at se sammen-hængen mellem kroppens organer, hjernen, følelser, sindet og omgivelserne. Vi er nødt til at kigge hele vejen omkring for at have et liv, hvor vi trives og er i balance.

Undervejs i kurset er du ikke overladt til dig selv. Har du spørgsmål til din træning, dine erfaringer, kurset og dets indhold eller ugens tema, kan du skrive direkte til mig – Jette: JKM@Tanke-feltet.dk, hvorefter jeg svarer på dine spørgsmål.

Udtalelser fra tidligere deltagere:

Mere end 100 personer både private og virksomheder har allerede fulgt dette bruger-roste program. Se hvad tidligere deltagere har fået ud af kurset:

”Godt materiale at have som opslagsværk”

”Jeg har fået en kæmpe indsigt i disse 8 uger samt redskaber til en harmonisk hverdag”.

”Jeg er blevet mere positiv og glad. Det har sat mange tanker i gang m.h.t. mit liv og hverdag. Fået mig til at mærke, hvad der er godt og skidt for mig. Det har været et rigtig godt forløb for mig”.

”Rigtig god og tydelig guidning”.

”Jeg har i løbet af de 8 uger fået større indsigt i mig selv og via øvelser samt oplæg fået brugbare redskaber til at være mere bevidst nærværende. Det er helt vildt, så meget der kan ske på 8 uger. Jeg tror på at det vil følge mig resten af livet”.

Hvad får du på dit 8-ugers mindfulness-, yoga- & METAsundheds-onlinekursus

 • Web-lektioner med lydfiler med mindfulness øvelser, vejledninger og øvelsesfiler til download, masser af kursusmateriale og skriftlige øvelser.
 • Ubegrænset adgang til kurset og dets indhold
 • Trænings program til hver eneste uge
 • Yoga øvelser der er tilpasset hvert modul f.eks. for åndedrættet, afspænding, chakraerne, Solhilsen, De 5 Tibetanere mm.
 • PodCast ”SindsRo” med 120 minutters guidet mindfulness meditationer. (Værdi kr. 200, –) Hertil kommer yderlige et antal guidede meditationer.
 • Gratis medlemskab af gruppen ”Mindfitness og Yoga Hobro” (facebook) med masser af tips, video klip mm.
 • Invitation til mdl. træninger både under og efter du har færdiggjort dit forløb (kun for tidligere deltagere), hvor du kan dele dine erfaringer og genopfriske det tidligere tillærte.
 • Litteraturliste til at komme videre efter 8 ugers forløbet

Hvorfor tilmelde dig et online-mindfulness-kursus?

 • 8-ugers mindfulness-kurset giver dig stor fleksibilitet, da du kan arbejde med modulet, øvelserne og refleksionerne lige når det passer dig – hjemme hos dig selv eller på farten.
 • Du får taget hånd om din mentale sundhed, selvom det i øjeblikket måske kniber med overskuddet til at komme i gang.
 • Du har alt den viden, du behøver direkte på din skærm.
 • Du sparer transporttid, undgår børnepasningsproblemer, og at du skal tage fri fra arbejde for at tage et mindfulness-kursus.
 • Online-8-ugers mindfulness-kurset kan du vende tilbage til igen og igen uden at skulle betale ekstra.

Hvordan foregår et online-mindfulnesskursus helt praktisk?

Når du har tilmeldt dig kurset, får du tilsendt en mail med praktiske oplysninger. Herefter får du en mail med et link til det første modul, så du kan komme i gang med det samme. De andre 7 moduler bliver herefter tilgængelige et efter et med en uges mellemrum, så du bliver sikret størst mulig virkning og motivation undervejs.

Hvem kan deltage på mit 8-ugers mindfulness-, yoga- & METAsundheds-onlinekursus?

Onlinekurset er for alle, som har lyst til at gøre en indsats for at blive bedre til at passe på sig selv og for at blive gladere for sig selv og sit liv.

Der er ingen krav om forberedelse eller forkundskaber for at tilmelde sig. Det eneste du behøver er en smartphone, tablet eller computer til at logge ind med, samt en internetforbindelse.

Hvad koster kurset?

For pris og tilmelding: www.tanke-feltet.dk /shop

Tilmeld dig nu & kom straks i gang med at forbedre din livskvalitet

Jeg glæder mig til at dele forløbet med dig.

De bedste hilsner

Jette K. Mortensen Tanke-feltet.dk

Læs videre

Sanser du livet og dets skønhed? Eller kan du få hjælp til det hos Tanke-feltet.

Sanser du livet eller haster du afsted?

“Sanser du livet…” er et digt om at standse op i den moderne tid, hvor alt skal gå hurtigere og hurtigere. Sanser du livet eller haster du afsted ….. Hvorfor kravle når du kan gå Hvorfor gå når du kan løbe Hvorfor løbe når du kan cykle Hvorfor cykle når du kan køre Hvorfor køre når du kan flyve Når du kravler behøver du ikke at bekymre dig om dine sanser de kan nemlig sagtens følge med og de havner samme sted som dig selv det er da praktisk Når du flyver skal du huske at checke dine sanser ind hvis der overhovedet er plads tilovers i kufferten når alt det væsentlige er pakket ned ellers må du rejse uden vigtigst er det at komme af sted hvor hen betyder knap så meget Der er oplevelser overalt du skal bare være tro mod dine sanser pludselig bliver alt hvad du tænker siger gør føler til den smukkeste rejse det eneste du skal vise er sjælens pas Livets transportmiddel skal vælges med omhu du kan kravle eller flyve eller gå, løbe, cykle, køre tempoet skal passe til dig ellers kommer du ingen vegne

Læs mere »