fbpx

Tanke-Feltet

Workshops

Få mere overskud i hverdagen og slip din stress!

Slip stress, hovedpine, træthed, spændinger i nakke og skuldre med Yoga.

Yoga som Workshop er en fantastisk og anderledes måde at være sammen på. Det kunne evt. være i forbindelse med et kursus, en personaledag, en julefrokost eller til at indlede eller afslutte et møde på arbejdet.

Er I en gruppe, en personaleforening eller lign. som har lyst til, at være sammen om denne aktivitet, så skræddersyr jeg gerne workshops efter Jeres behov! Jeg anbefaler altid at tage mindfulness ind over.

Workshops

Yoga Workshops

De 5 Tibetanere Workshop – 2½ time

Kilden til evig ungdom – få en krop i harmoni og balance med de 5 tibetanere!

Øvelserne er udtænkt af tibetanske munke og er så enkle, at de fleste mennesker (uanset alder og fysisk form) kan lære at udføre dem og opnå en positiv virkning på helbredet. Jeg vil lære dig alle øvelserne i praksis, så du kan mærke på egen krop, hvorfor de er så effektive.

Workshoppen afsluttes med en meditation, hvor jeg vil guide dig gennem alle de 7 chakraer og deres egenskaber, som er relateret til de 5 Tibetanere.

De 5 Tibetanere

Hormon Yoga Workshop – 2½ time

Hormonyoga er for kvinder, der ønsker at forebygge ubalance eller genopbygge balancen i hormonsystemet på en naturlig måde.

 

Vi vil gennemgå og undersøge følgende emner:

Yoga Chakra Workshop – 1 dag

Chakraerne holder de 7 energicentre i kroppen åbne og afbalancerede, så du kan opnå en optimal sundhed både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Hvad fortæller vores chakra? Hvad betydning har det, at der en blokering i et bestemt chakra? Hvilke sygdomme er forbundet med området? Hvordan afbalanceres hvert chakra?

Workshoppen vil bestå af, en gennemgang af hvert enkelt chakra med tegn på ubalancer. Via yogaøvelser, åndedrættet, dans, meditation og special chakra musik, der er afpasset hvert chakra, afbalancerer vi dine chakraer, så energien kan komme til at flyde frit.

Du får beskrivelse af hvert chakra med blokeringer, sygdomme samt yoga- og meditationsøvelser med hjem til eget brug.

Du har også mulighed for, at komme i gang med det samme via mine online:

Mindful Stole Yoga Workshop – 1 time

Denne Workshop er for dig, der f.eks. har sclerose, gigt, knogleskørhed, diskusprolaps eller vil lave et arrangement uden omklædning. Øvelserne er skræddersyet til, at kunne udføres siddende på en stol. De fysiske øvelser er rettet mod spændinger i nakke og skuldre, stress, hovedpine og træthed m.m.

Øvelserne er enkle stræk, styrkeøvelser, åndedrætsøvelser, afspænding samt mindfulness og meditation. Et effektivt mix af yoga, fysioterapi, ergonomi og hjerne-gymnastik for alle.

Kontoryoga

Stress Release Workshop – 2½ time

Via en række yogaøvelser, frigiver vi spændinger i psoas, vagus og rygsøjlen (herunder TRE øvelser), der sammen med åndedrættet helt naturligt støtter kroppen i at slappe af og afstresse. Det skaber indre balance og harmoni i krop og sind.

Mit mindfulness- og yogakursus giver ro og nærvær.
Kvinde, der sover efter at have lyttet til sov godt-meditation fra Tanke-Feltet

Gratis gave til dig

Netop nu får du en GRATIS, guidet sovemeditation, der hjælper dig til at slippe stress og sove bedre.
I nyhedsbrevet får du også løbende livsstilsråd til et liv i balance, opskrifter, specielle rabatter og meget mere!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

×

Kurv