fbpx

Tanke-Feltet

Workshops

Deltag i workshops, få mere overskud og slip din stress!

Er I en gruppe, en personaleforening eller lign. som har lyst til, at være sammen om en utraditionel aktivitet, så skræddersyr jeg gerne workshops efter jeres behov. Jeg anbefaler altid at tage mindfulness ind over.

Yoga som workshop er en fantastisk og anderledes måde at være sammen på. Det kunne evt. være i forbindelse med et kursus, en personaledag, en julefrokost eller til at indlede eller afslutte et møde på arbejdet.

I lærer at give slip på stress, hovedpine, træthed, spændinger i nakke og skuldre.

Workshops med yoga

Yoga-workshops

Workshop med "De 5 tibetanere" – 2½ times

Kilden til evig ungdom – få en krop i harmoni og balance med “De 5 tibetanere”!

Øvelserne er udtænkt af tibetanske munke og er så enkle, at de fleste mennesker (uanset alder og fysisk form) kan lære at udføre dem og opnå en positiv virkning på helbredet. Jeg vil lære dig alle øvelserne i praksis, så du kan mærke på egen krop, hvorfor de er så effektive.

Workshoppen afsluttes med en meditation, hvor jeg vil guide dig gennem alle de 7 chakraer og deres egenskaber, som er relateret til “De 5 Tibetanere”.

Workshops med yogaøvelserne "De 5 tibetanere"

Hormon-yoga-workshops – 2½ time

Workshops med hormonyoga er for kvinder, der ønsker at forebygge ubalance eller genopbygge balancen i hormonsystemet på en naturlig måde.

I disse workshops gennemgår og undersøger følgende emner:

Workshops med afbalancering af hormonsystemet til beskyttelse mod sygdomme og til gavn for dine celler

Yoga-chakra-workshops – 1 dag

Chakraerne holder de 7 energicentre i kroppen åbne og afbalancerede, så du kan opnå en optimal sundhed både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Hvad fortæller vores chakraer? Hvad betydning har det, at der en blokering i et bestemt chakra? Hvilke sygdomme er forbundet med området? Hvordan afbalanceres hvert chakra?

Workshoppen vil bestå af, en gennemgang af hvert enkelt chakra med tegn på ubalancer. Via yogaøvelser, åndedrættet, dans, meditation og special chakramusik, der er afpasset hvert chakra, afbalancerer vi dine chakraer, så energien kan komme til at flyde frit.

Du får beskrivelse af hvert chakra med blokeringer, sygdomme samt yoga- og meditationsøvelser med hjem til eget brug.

Du har også mulighed for, at komme i gang med det samme via mine online:

Workshops med chakra-healing

Mindful stoleyoga-workshops – 1 time

Disse workshops er for dig, der f.eks. har sclerose, gigt, knogleskørhed, diskusprolaps eller vil lave et arrangement uden omklædning. Øvelserne er skræddersyet til, at kunne udføres siddende på en stol. De fysiske øvelser er rettet mod spændinger i nakke og skuldre, stress, hovedpine og træthed m.m.

Øvelserne er enkle stræk, styrkeøvelser, åndedrætsøvelser, afspænding samt mindfulness og meditation. Et effektivt mix af yoga, fysioterapi, ergonomi og hjerne-gymnastik for alle.

Kontoryoga

Stress-release-workshops – 2½ time

Via en række yogaøvelser, frigiver vi spændinger i psoas, vagus og rygsøjlen (herunder dine Chakraer), der sammen med åndedrættet helt naturligt støtter kroppen i at slappe af og afstresse. Det skaber indre balance og harmoni i krop og sind.

Mit mindfulness- og yogakursus giver ro og nærvær.
God søvn. Kvinde, der sover efter at have lyttet til sov godt-meditation fra Tanke-Feltet

Gratis gave til dig

Netop nu får du en GRATIS, guidet sovemeditation, der hjælper dig til at slippe stress og sove bedre.
I nyhedsbrevet får du også løbende livsstilsråd til et liv i balance, opskrifter, specielle rabatter og meget mere!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

×
×

Kurv