fbpx

Tanke-Feltet

Online Kontoryoga

Pas på din krop – og din arbejdsstilling!

Vi mennesker er ikke skabt til stillesiddende og ensidigt arbejde. Du falder måske sammen i stolen og får en dårlig holdning, som kan give rygproblemer. Måske laver du de samme bevægelser igen og igen, hvilket slider på kroppen. Måske er du stresset og spænder op i nakke, kæbe, skuldre og trækker vejret overfladisk. Alt dette udløser træthed og hovedpine og endnu mere stress.

Når vi bliver stressede, ændres vores vejrtrækning. Den bliver hurtig, overfladisk og abrupt. Det betyder, at de affaldsstoffer, vi skal udskille med åndedrættet, forbliver i vores system og sætter sig i kroppen som spændinger og myoser.

Oplev forskellen med kontoryoga

Ved regelmæssigt at bruge få minutter i løbet af dagen, på at lave mindfull yoga på stolen, kan du reducere stress og spændinger i kroppen og forblive frisk i flere år.

Få adgang til en række korte film med effektive øvelser, som er skræddersyet til dig som har megen skærmarbejde. Du udfører blot øvelserne foran skærmen. Disse øvelser vil give dig ro i krop og sind, så du stresser af og bliver bedre til at koncentrere dig.

Kontoryoga
Kvinde, der sover efter at have lyttet til sov godt-meditation fra Tanke-Feltet

Gratis gave til dig

Netop nu får du en GRATIS, guidet sovemeditation, der hjælper dig til at slippe stress og sove bedre.
I nyhedsbrevet får du også løbende livsstilsråd til et liv i balance, opskrifter, specielle rabatter og meget mere!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

×

Kurv