fbpx

Tanke-Feltet

Zoneterapi

Fødderne er kroppens spejl!

Zoneterapi er en behandlingsform, som via tryk og massage på de forskellige reflekszoner under fødderne, sætter skub i kroppens egne energier. Blodgennemstrømningen øges i området og der kommer ny energi til, således at affaldsstofferne skaffes bort.

Alle kan have stor glæde af zoneterapi!
Det er nemlig genvejen til større velvære, ligesom behandlingen er forebyggende, før eventuelle skavanker opstår. Det handler med andre ord om at bevare en krop i balance.

Oversigt:

Hvad er Zoneterapi?

Princippet i zoneterapi er, at alle kroppens organer har specielle reflekszoner på hænder og især fødder. Under fødderne findes der et komplet kort over menneskekroppen, udtrykt ved reflekszoner.
Ømhed i en reflekszone henviser til et eller flere organer, som fungerer dårligt. Ved at behandle disse zoner med specielle trykkombinationer og blid massage, genskaber zoneterapien balancen.

Formålet med zoneterapibehandlinger er primært at forbedre blodcirkulationen og at støtte kroppen ved at forøge udskillelsen af affaldsstoffer, så mængden af giftstoffer ikke får mulighed for at nå skadeligt høje niveauer i leveren, nyrerne og tarmene.
Zoneterapi skaber muligheder for, at den helbredende proces kan begynde. Det er ikke selve behandlingen, der ”helbreder”, den skaber derimod de omstændigheder, der er nødvendige, for at den selv-helbredende proces kan finde sted.

Baseret på kroppens energizoner

Zoneterapi er baseret på tilstedeværelsen af ti energizoner i kroppen. Disse zoner løber lodret op gennem kroppen fra fødderne til issen.

Metoden med at opdele kroppen i energikanaler ligner de principper, der ligger til grund for akupunktur. Det karakteristiske ved zoneterapien er i modsætning til akupunktur, at der ikke anvendes nåle, men i stedet tryk.

Baseret på kroppens energizonerZoneterapi har været kendt i mere end 4000 år

Først i 1970’erne er zoneterapien blevet kendt i Danmark, hvor den efterhånden også er blevet anerkendt af behandlere inden for den traditionelle medicin. Mange års erfaringer i ind- og udland har sammen med en række forskningsprojekter påvist, at zoneterapi er et effektivt redskab mod en lang række lidelser.

Hvilke problemer kan Zoneterapi afhjælpe?

Hos voksne:

Hos børn:

Desuden kan zoneterapi hjælpe til at:

Zoneterapi er en fuldstændig risikofri behandlingsform og den er desuden meget afspændende og behagelig. Dog bør du være opmærksom på følgende:

Du bør ikke få Zoneterapi, hvis du:

Behandling med Zoneterapi

Behandlingen begynder med en samtale om din nuværende situation og evt. sygdomshistorie. Herefter begynder den egentlige behandling, hvor du kommer på en briks. Her bruger jeg faste tryk med mine fingre på dine reflekspunkter på og tæt ved fødderne. Ud fra de ømme zoner på fødderne, danner jeg mig et indtryk af det videre behandlingsforløb.

Efter en behandling kan du opleve, at du skal oftere på toilettet, da der er blevet sat gang i udrensningsprocessen.
Du skal påregne flere behandlinger til at starte på (individuel fra person til person). Derefter kan det være en god idé at få en behandling med nogle måneders interval.

Zoneterapi er også godt at kombinere med mine andre behandlings tilbud, så helbredelsesprocessen af sværere lidelser sker hurtigere.

En behandling varer ca. 1 time.

Eventuelle eftervirkninger

I løbet af de første 1-3 dage kan der komme forskellige reaktioner. Du kan f.eks. føle dig mere afslappet og erfare at din søvn bliver dybere. Du kan blive mere træt og dine gamle skavanker kan blusse op i nogle få dage. Måske skal du oftere på toilettet, da kroppen renser ud og lugten og udseendet på din urin og afføring ændres.

Alle henvendelser er velkomne

Du er altid velkommen med spørgsmål om mine forskellige behandlingstilbud, og hvad der vil være bedst for dig.

Zoneterapi mod en lang række lidelser i kroppen
Zoneterapi mod lidelser i kroppen
Zoneterapi er tryk under foden, og det sætter gang i helbredelsesprocessen
God søvn. Kvinde, der sover efter at have lyttet til sov godt-meditation fra Tanke-Feltet

Gratis gave til dig

Netop nu får du en GRATIS, guidet sovemeditation, der hjælper dig til at slippe stress og sove bedre.
I nyhedsbrevet får du også løbende livsstilsråd til et liv i balance, opskrifter, specielle rabatter og meget mere!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

×
×

Kurv