fbpx

Tanke-Feltet

Kurser til selvhjælp

Slip dit ubehag med kurser til selvhjælp

Bliv din egen & dit sensitive barns helbreder

Kurser til selvhjælp gør dig en bedre rollemodel
På Kurser til selvhjælp lærer du at folde dig ud
På kurser til selvhjælp lærer du at åbne dit hjerte

Kurser til selvhjælp gav mig og mit sensitive barn et bedre liv

Jeg begav mig selv ud på en lang rejse, hvor jeg blandt andet tog kurser til selvhjælp. Jeg erkendte, at jeg var sensitiv og havde andre personlighedstræk og værdier end de ikke-sensitive. Det krævede, at jeg nåede til et punkt, hvor flere uheld indtraf, og min krop begyndte at reagere med smerter og lignende symptomer.

Det var først da, jeg opdagede, at det var min sjæl, der kaldte på mig. Den insisterede på, at jeg begyndte at leve mit liv indefra og ud, ikke omvendt.

Jeg fik selv et særligt sensitivt barn, hvor jeg lærte, at jeg var et spejl, hvori mit barn kunne spejle sig. Det var ikke mit barn, der var noget galt med. Han reagerede blot på alle mine ubalancer. Det var igennem mig, at “knuderne” skulle løses.

Jeg befriede mig fra min angst og frygt for at følge mit hjerte, og i processen hjalp jeg også mit barn. Dette førte til starten af Tankefeltet, hvor jeg har udført hundredvis af sessioner, events og forløb samt holdt foredrag. Disse har ændret sensitives og sensitives børns liv.

7 kurser til selvhjælp giver dig og "Ny tids børn" et bedre helbred

Nu ønsker jeg at invitere dig med ind i forbindelsen mellem krop, sind og sjæl gennem mit udviklede forløb “Bliv din egen eller dit eget barns helbreder“. Dette forløser alt det, der blokerer dig, så du kan tage dine næste skridt og realisere dit potentiale. Du lærer at være dig selv og guide dine børn, for “Ny tids børn” reagerer kraftigere og mere følsomt end tidligere tiders børn.

Er du i ubalance? Har du brug for ro og balance?

Ved at deltage i kurser til selvhjælp, kan du forbedre din tilstand og opnå ro, balance og en dyb forståelse af, hvor mange faktorer, der påvirker dit og dit barns helbred. Du lærer at være det spejl, som dit sensitive barn har brug for at spejle sig i for at trives. Du skaber mening i dit eget og dit barns liv og med ro og balance bliver du en god rollemodel for dine børn. Arbejder du med børn/mennesker, vil du også have stor gavn af kurserne, for børn reagerer på vores ubalancer.

Du kan tage modulerne individuelt eller som en samlet pakke. Se mere om de enkelte kurser til selvhjælp på de respektive undersider for hvert modul.

Ønsker du at gå dybere, så læs længere nede, hvordan du får “Balance i Krop, Sind & Sjæl” via et selvudviklings kursusforløb.

Personligt selvudviklings forløb:

Bliv din egen helbreder

Under kurser til selvhjælp får du et selvudviklingsforløb, hvor du ikke kan læse dig til visdom, men lærer gennem krop, sind og sjæl. Det sker gennem konkrete værktøjer og praktiske øvelser.
Via kroppen får du adgang til dybere lag af følelserne, slipper sindet, hvorved du hurtigere forløser traumer og ubalancer på et meget dybt plan. Se mere under billederne og overskriften Balance i Krop, Sind & Sjæl.

Kurser til selvhjælp ved Mysterieskolen ‒ bliv din egen helbreder. Ring til Jette på 61 78 57 44.
Kurser til selvhjælp ved Mysterieskolen ‒ bliv din egen helbreder ‒ Tankefeltet

Balance i Krop, Sind & Sjæl

Ønsker du et liv i Balance?

Så er kursusforløbet “Balance i Krop, Sind & Sjæl” et unikt tilbud til dig.

Få sjælen med og skab et liv i harmoni med dig selv og dem du elsker.

12 måneder med fokus på DIG, hvor du lærer via krop, sind og sjæl. Gennem konkrete værktøjer og praktiske øvelser får du mod til at gå med DIT ❤️, skabe trivsel og udvikling på alle plan. Indsigt er nøglen til at forstå dit liv, dig selv og din krops reaktioner som en gave, så du kan slippe din gamle tunge bagage, blive fri og hermed få et langt og sundt liv.

Drømmer du om et liv med så lidt følelsesmæssig smerte som overhovedet muligt, samtidig med en klar intuition, uanset hvad der sker?

Så tag dette selvudviklingsforløb/kursus “Balance i Krop, Sind & Sjæl”.

Du kommer gennem et transformerende selvudviklingsforløb, hvor du ikke kan læse dig til visdom, men lærer gennem krop, sind og sjæl.

Hvor du går fra at være sensitiv til at blive sansestærk.

Via din fysiske krop får du adgang til dybere lag af dine følelser, dine tanker, dine mønstre og dit højere selv, således du kan slippe sindet, forløse gamle traumer og ubalancer på et meget dybt plan.

“Balance i Krop Sind & Sjæl” forløbet er til dig, som er klar til at tage ansvar for dit eget helbred og liv og som ønsker at blive den bedste version af dig selv.

Her opnår du selvindsigt, udvikling, selvkærlighed, helhed og balance i dit liv, så du kan stå stærkt i dig selv.

Forløbet opsættes 1 x om året og løber over 12 måneder.

Det er også muligt at tage de 7 moduler enkeltvis, som består af:

1. Kroppens intelligens

2. Body Care & Balance

3. Mestre dine følelser og dit liv

4. Silent mind

5. Ny tids bevidsthed – Hjertets vej

6. Boy & Mind Balance

7. Design dit eget liv – spirituel vækst

Se beskrivelse af hele forløbet og alle 7 kurser til selvhjælp her:

God søvn. Kvinde, der sover efter at have lyttet til sov godt-meditation fra Tanke-Feltet

Gratis gave til dig

Netop nu får du en GRATIS, guidet sovemeditation, der hjælper dig til at slippe stress og sove bedre.
I nyhedsbrevet får du også løbende livsstilsråd til et liv i balance, opskrifter, specielle rabatter og meget mere!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

×
×

Kurv