fbpx

Tanke-Feltet

Tankefeltterapi (TFT)
og Emotionel Frihedsteknik (EFT)

Tankefeltterapi er for dig, som ønsker hurtig og effektiv hjælp til behandling af psykologiske problemer, smerter og diverse sygdomme – uden bivirkninger!

Du har mulighed for at tilmelde dig et grundkursus i Tankefeltterapi TFT/EFT.

Oversigt:

Tankefeltterapi er ikke noget man lærer over night. Det kræver uddannelse, og den har Jette K. Mortensen.

Hvad er Tankefeltterapi?

Tankefeltterapi (TFT/EFT) er en revolutionerende metode, der vender op og ned på tidligere teorier om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer.

Tankefeltterapi kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og smertefrit fjerner både psykisk og fysisk ubehag.

Terapien kombinerer metoder fra meridianlære, kinesiologi og kognitiv terapi og foregår ved, at man stimulerer punkter på kroppens energibaner med en let fingerbanken efter bestemte mønstre. Dette gøres, imens man fokuserer på det ubehag eller den smerte, man har.

Tankefeltterapi er udviklet gennem 25 års forskning af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan. Metoden er godkendt som en vidensbaseret behandlingsform i USA.

Tankefeltterapi

Hvad hjælper Tankefeltterapi mod?

Stress

TFT/EFT afbalancerer det autonome nervesystem. Derfor får du ofte en hurtig effekt af behandlingen på blodtryk, hjerteflimmer, svimmelhed og andre symptomer på stress, udbrændthed og træthed. Læs mere om stress.

Traumer

Traumer er ubehag og angsttilstande, der opstår som følge af traumatiske oplevelser som f.eks. ulykker, overgreb, skilsmisse og dødsfald.

Fobier

En fobi er en irrationel frygt for noget, man objektivt ved er ufarligt. Det kan f.eks. være frygten for at holde tale, højdeskræk, flyskræk, tandlægeskræk, præstationsangst, eksamensangst, klaustrofobi eller angst for dyr som edderkopper, slanger og fugle.

Spiseforstyrrelser

Tankefeltterapi genskaber din evne til at vurdere din krop realistisk. Denne lidelse dækker stort set altid over en eller flere former for angst.

Angst

Konstant følelse af angst uden identificerbar årsag. Tankefeltterapi tager udgangspunkt i, hvor i kroppen angsten sidder og i kombi med METAsundhed, hvornår angsten startede. Læs mere om angst.

Depression

adskiller sig fra almindelig tristhed ved at være konstant, vedvarende og upåvirkelig af ydre forhold. Når du befinder dig i en følelse af håbløshed, at være ved at drukne og ingen vej kan se ud af din situation. Tankefeltterapi hjælper kroppen til at producere lykke hormoner igen. Læs mere om depression.

Andre symptomer, der kan behandles:

 • Afhængighed som rygning, alkohol, ludomani m.m.
 • Tvangstanker/lidelser
 • Sorg
 • Skyldsfølelse
 • Vrede/jalousi
 • PTSD (Posttraumatisk stress)
 • Fysiske smerter
 • Koncentrationsbesvær
 • Seksuelle problemer
 • Samlivsproblemer
 • Kærlighedssvigt
 • Hyperaktivitet
 • Migræne
 • Tinnitus

I en Argentinsk undersøgelse af klienter med angst oplevede 90% en bedring, mens 76% blev symptomfrie med Tankefeltterapi. Se dokumentation:

Komplekse tilstande

Lider du af komplekse fobier, angst og depression vil der ofte være brug for gentagne behandlinger over en periode, for at sikre et godt og vedvarende resultat. Opfølgning er vigtig, for at opnå en fuldstændig – og ikke bare en delvis – helbredelse.

Har du lyst til at lære mere om Tankefeltterapi, så se mit grundkursus her.

Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, så du automatisk får besked, når der udbydes nye kurser og workshops.

I tankefeltterapi bankes der på disse punkter, mens du fokuserer på dit ubehag og på at lære at elske og acceptere dig selv.

Hvordan virker Tankefeltterapi på børn?

Tankefeltterapi er effektiv til behandling af børn. Jo mindre barnet er, jo større behov er der for at behandle forældrene eller den, der står nærmest, først. På den måde ved forældrene, hvad barnet gennemgår. Det kan have en meget positiv effekt på barnets helbredelse, at forældrene hjælpes af med deres angst og eventuel skyld vedrørende barnets problem.

 

Picture Tapping Technique til børn

I tegneterapi – PTT – tegner barnet sit problem og vi kombinerer  metoden med Tankefeltterapi – TFT/EFT, Det kan ofte være svært for børn at udtrykke/beskrive  deres følelser, eller barnet har svært ved at tale om det de føler eller har oplevet. Metoden er meget brugbar hertil, da den leder barnet direkte til det niveau i underbevidstheden, hvor vores adfærdsmønstre og traumer ligger. Barnet behøves ikke fortælle om problemet, men kan nøjes med at mærke følelsen og så tegne, hvordan den ser ud. Udbytte for dig:

Når du tager et forløb i Tankefeltterapi betyder det, at du lærer at bruge teknikken, samtidig med at du får behandlinger. Derved har du altid har et værktøj ved hånden i fremtiden. Teknikkerne er hurtige at gennemføre, når du har lært dem og det er muligt for enhver at lære dem – uanset alder.

Sensitivt barn - Terapi

Behandlingsforløb med Tankefeltterapi

Her får du:

 • Fem sessioner
 • Et minikursus i hvordan du kan hjælpe dig selv – resten af livet
 • Mulighed for mail- og telefonsupport
 • Kombineret behandling med NLP psykoterapi, åndedrætsterapi og coaching
 • Mulighed for Metasundheds terapiplan

Behandlingens længde

Jeg anbefaler, at du som udgangspunkt køber fem behandlinger. Det vil for mange være nok – suppleret med selvbehandling. Et normalt behandlingsforløb strækker sig over en periode på et par måneder.

En behandling varer ca. 1½ time.

Hvad kan jeg selv gøre inden et behandlings forløb?

Du kan spare tid, hvis du udfylder et skema og mailer til mig inden vor 1. session, hvor du bl.a. svarer på følgende:

 • Hvordan og hvornår opstod problemet?
 • Hvor alvorligt er dit ubehag (0 = ingen ubehag ; 10 = maks. ubehag)
 • Hvordan begrænser det dig?
 • Hvilken type behandling har du tidligere modtaget? (Læge, terapeut samt antal behandlinger)
 • Hvilket udbytte har du haft af disse behandlinger?
 • Forhold, steder, omgivelser og tilstande som skaber problemer?
 • Har du taget eller tager du medicin pga. din tilstand – hvad tager du og hvor meget?

Alle henvendelser er velkomne

Du er altid velkommen med spørgsmål om mine forskellige behandlingstilbud, og hvad der vil være bedst for dig.

God søvn. Kvinde, der sover efter at have lyttet til sov godt-meditation fra Tanke-Feltet

Gratis gave til dig

Netop nu får du en GRATIS, guidet sovemeditation, der hjælper dig til at slippe stress og sove bedre.
I nyhedsbrevet får du også løbende livsstilsråd til et liv i balance, opskrifter, specielle rabatter og meget mere!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

×
×

Kurv