fbpx

Tanke-Feltet

Din intelligente krop

Din intelligente krop - Tanke-Feltet

Kilde: METAsundhed

Din intelligente krop fortæller, hvad du fejler

Din intelligente krop husker, hvad der er hændt dig og fortæller, hvor langt du er kommet i din helbredelsesproces. Få hjælp til at tolke signalerne.

METAsundhedsmodellen

Grundstenen i METAsundhed er denne model, hvor din krop hjælper med at fortælle, hvornår du fik dit konfliktchok. Altså der, hvor et problem startede. Enhver sygdom forløber i 2 faser, henholdsvis den kolde fase eller stressfasen (markeret med grøn) og den varme fase, som også kaldes helbredelsesfasen (markeret med rødt).

Al sygdom er et resultat af UDIN’er (konfliktchok). Og meget ofte er vi allerede i helbredelsesfasen og konflikten er løst, når vi bliver syge.

METAsundhed afdækker forbindelsen mellem vores psykiske tilstand og vores krop. Hvis vi er syge kan vi med METAsundheds modellen gå tilbage og finde ud af, hvad det er for en konflikt på det følelsesmæssige plan, der har skabt det fysiske problem. Med den forståelse kan vi hjælpe en konfliktløsning på vej, hvis ikke det er sket endnu. Hvis du er villig til at lytte til din intelligente krop!

God søvn. Kvinde, der sover efter at have lyttet til sov godt-meditation fra Tanke-Feltet

Gratis gave til dig

Netop nu får du en GRATIS, guidet sovemeditation, der hjælper dig til at slippe stress og sove bedre.
I nyhedsbrevet får du også løbende livsstilsråd til et liv i balance, opskrifter, specielle rabatter og meget mere!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

×
×

Kurv