fbpx

Tanke-Feltet

Åndedrætsterapi

I åndedrætsterapi er der fokus på åndedrættet. Med enkle teknikker kommer du i kontakt med dine inderste følelser. Du får ryddet op i dit indre og opnår ro. Det er broen melle krop, sind og sjæl.

Ryd op i underbevidstheden og slip de negative følelser!

Smertefulde, uforløste oplevelser lægges på lager

Når en følelsesmæssig oplevelse er alt for smertefuld og vi ikke umiddelbart bliver forløst fra den, lagres den i vores underbevidsthed. Her opbevares oplevelsen på et ”lager” af oplevelser – og oplevelsen huskes detaljeret af underbevidstheden i form af følelser og beslutninger.

Lageret er en del af dit fundament

Dette ”lager” af tanker og oplevelser i underbevidstheden er en del af dit fundament. Det har indflydelse på din personlighed og på, hvordan du tænker og handler.

Et lager af negative tanker dræner dig

Kort sagt er underbevidstheden afgørende for kvaliteten af dit liv. Er ”lageret” fyldt af negative tanker, kan det i værste fald betyde, at du bliver tappet for energi, føler træthed, distraktion, manglende livsglæde, manglende kærlighed, angst eller bliver syg.
Nogle traumer ligger så langt tilbage, at vores sind ikke kan huske oplevelsen, men kroppen husker dem. Du vil opleve, at du ved åndedrætsterapi kan få forløst gamle uløste traumer.

Hvad er åndedrætsterapi?

Åndedrætsterapi er dybdegående og forløsende

Det er en dybdegående og forløsende terapiform, som er baseret på en helt enkel åndedrætsteknik. Via åndedrættet kommer du i kontakt med dine følelser og din livsenergi. Resultatet er en befriende indre ro og en grundlæggende følelse af tryghed.

Terapien forløser stress og traumer

Åndedrætsterapi handler om, at forløse stress og traumer for derigennem at opnå behagelige bevidsthedstilstande. Det kan være som at gennemføre en fysisk anstrengende opgave, for derefter at komme til et dybt afslappende sted inde i sig selv. Du får ganske enkelt installeret nye livsbekræftende tanker!

De fleste kan uden besvær gennemføre en åndedrætssession og du bestemmer selv tempoet.

Åndedrættet er broen imellem krop og sjæl!

Ofte bruger jeg tankefeltterapi, NLP, Reiki healing og zoneterapi sammen med en åndedrætsterapi, da det er en god kombination, som kan fremme processen. Men det afhænger helt af den enkeltes situation og behov.

En session vil typisk vare 1 time. Herefter vil vi aftale det videre forløb.

9 gode tips ved behandling med åndedrætsterapi

Disse tips giver dig størst mulig værdi og mindst muligt ubehag i forbindelse med dine Åndedræts- og Tankefeltterapi sessioner.

Alle henvendelser er velkomne

Du er altid velkommen med spørgsmål om mine forskellige behandlingstilbud, og hvad der vil være bedst for dig.

Åndedrætsterapi forløser gamle traumer, så du kan leve livet fuldt ud.
God søvn. Kvinde, der sover efter at have lyttet til sov godt-meditation fra Tanke-Feltet

Gratis gave til dig

Netop nu får du en GRATIS, guidet sovemeditation, der hjælper dig til at slippe stress og sove bedre.
I nyhedsbrevet får du også løbende livsstilsråd til et liv i balance, opskrifter, specielle rabatter og meget mere!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

×
×

Kurv