Tanke-feltets Mindfulness, Yoga & METAsundheds 8-ugers Online kursus

Mindfulness - Mediterende kvinde på strand

– Vejen til mere nærvær, indre ro og glæde med mere overskud, tilfredshed og ligevægt i hverdagen.

 Et lærerigt og spændende selvudviklende online træningskursus i Mindfulness. Over 8 lektioner træner du dig til din, måske livs vigtigste rejse, hvor du opøver din evne til større nærvær, øget evne til fokusering på opgaver og mere energi.

Et kursusforløb, som du kan følge hjemme hos dig selv, når det passer dig.

Tilmeld dig nu & kom straks i gang med at forbedre din livskvalitet

https://www.tanke-feltet.dk/shop/

Kurset er for dig, som ønsker:

 • at opnå vedvarende forandringer i dit liv – ikke flere quick fixes
 • at løsne op for gamle tankemønstre og følelsesmæssige reaktioner
 • at gøre op med selvbebrejdelse, anspændthed og bekymrende tanker
 • at styrke dit selvværd ved at acceptere og holde af dig selv, som du er
 • at udvikle mere nærvær i relationen til dig selv, din familie og dine venner
 • at lære hvordan du tøjler din stress, så den ikke styrer dig
 • at fylde dine energi reserver, så du ikke kører træt
 • at lære at praktisere mindfulness i dagligdagen og bruge den under pres

Hvad indeholder kurset?

Hvert modul indeholder alt det, du skal vide for at komme godt i gang – serveret letforståeligt og lige til at gå til på egen hånd.

Rækkefølgen af de 8 moduler er opbygget logisk og indlæringsmæssigt optimalt. Det enkelte træningsmodul bygger oven på det foregående modul, så du nænsomt og sikkert arbejder dig hen mod større kompetencer inden for mindfulness.

Kurset vil være en vekslen mellem teori, praktiske øvelser og opgaver mellem de tilsendte moduler.

Du vil få et stort udbytte, hvis du kan sætte tid af dagligt til at lave øvelser – 12 til 45 min. pr. dag. Hvis ikke, vil du stadig få en masse med dig, som du kan bruge i din travle hverdag.

Hvem er din underviser og guide?

Online kurset er udviklet af Jette K. Mortensen, jeg er certificeret Mindfulness & Mentor instruktør i Stressreduktion. Jeg er din guide på dette kursus, hvor du ikke kan undgå at flytte dig i retning af større personlig udvikling. Jeg ejer Tanke-feltet og er uddannet inden for psykoterapi, METAsundhed, tankefeltterapi, traumeterapi, zoneterapi mm. Jeg har over 30 års undervisningserfaring inden for fysisk træning i bl.a. yoga mm. alt sammen viden du får adgang til på dette online kursus. Du lærer af et menneske (nemlig mig), som selv har taget rejsen. Jeg lærer dig de ting der virker! Jeg er selv et levende bevis.
Online Mindfulness bygger på essensen af en veldokumenteret mindfulness- og meditationsmetode som oprindeligt stammer fra Buddhismen – her på kurset sat ind i en sekulær og moderne stress psykologisk ramme med udgangspunkt i METAsundhed.

Det der gør dette kursusforløb helt speciel er, at METAsundhed lærer dig at se ind bag, hvad årsagen er til at vi bliver stressede. Stress er usundt for sind og krop over for lang tid og kan gøre os syge psykisk som fysisk. META betyder at se tingene oven fra i et større perspektiv, hvorfor du i dette forløb også bliver klogere på, hvordan dårlige tanker, forkert kost og forkert behandling af din krop kan medvirke til at du kan blive stresset. Du lærer at se sammen-hængen mellem kroppens organer, hjernen, følelser, sindet og omgivelserne. Vi er nødt til at kigge hel vejen omkring for at have et liv, hvor vi trives og er i balance.

Undervejs i kurset er du ikke overladt til dig selv. Har du spørgsmål til din træning, dine erfaringer, kurset og dets indhold eller ugens tema, kan du skrive direkte til mig – Jette: JKM@Tanke-feltet.dk, hvorefter jeg svarer på dine spørgsmål.

Udtalelser fra tidligere deltagere:

Mere end 100 personer både private og virksomheder har allerede fulgt dette bruger-roste program. Se hvad tidligere deltagere har fået ud af kurset:

”Godt materiale at have som opslagsværk”

”Jeg har fået en kæmpe indsigt i disse 8 uger samt redskaber til en harmonisk hverdag”.

”Jeg er blevet mere positiv og glad. Det har sat mange tanker i gang m.h.t. mit liv og hverdag. Fået mig til at mærke, hvad der er godt og skidt for mig. Det har været et rigtig godt forløb for mig”.

”Rigtig god og tydelig guidning”.

”Jeg har i løbet af de 8 uger fået større indsigt i mig selv og via øvelser samt oplæg fået brugbare redskaber til at være mere bevidst nærværende. Det er helt vildt, så meget der kan ske på 8 uger. Jeg tror på at det vil følge mig resten af livet”.

Hvad får du på Online Mindfulness 8-ugers kurset?

 • Web-lektioner med lydfiler med mindfulness øvelser, vejledninger og øvelsesfiler til download, masser af kursusmateriale og skriftlige øvelser.
 • Ubegrænset adgang til kurset og dets indhold
 • Trænings program til hver eneste uge
 • Yoga øvelser der er tilpasset hvert modul f.eks. for åndedrættet, afspænding, chakraerne, Solhilsen, De 5 Tibetanere mm.
 • PodCast ”SindsRo” med 120 minutters guidet mindfulness meditationer. (Værdi kr. 200, –) Hertil kommer yderlige et antal guidede meditationer.
 • Gratis medlemskab af gruppen ”Mindfitness og Yoga Hobro” (facebook) med masser af tips, video klip mm.
 • Invitation til mdl. træninger både under og efter du har færdiggjort dit forløb (kun for tidligere deltagere), hvor du kan dele dine erfaringer og genopfriske det tidligere tillærte.
 • Litteraturliste til at komme videre efter 8 ugers forløbet

   Hvorfor tilmelde dig et Online Mindfulness kursus?

 • 8-ugers Mindfulness kurset giver dig stor fleksibilitet, da du kan arbejde med modulet, øvelserne og refleksionerne lige når det passer dig – hjemme hos dig selv eller på farten.
 • Du får taget hånd om din mentale sundhed, selvom det i øjeblikket måske kniber med overskuddet til at komme i gang.
 • Du har alt den viden, du behøver direkte på din skærm.
 • Du sparer transporttid, undgår børnepasningsproblemer, og at du skal tage fri fra arbejde for at tage et mindfulness kursus.
 • Online 8-ugers mindfulness kurset kan du vende tilbage til igen og igen uden at skulle betale ekstra.

Hvordan foregår et Online Mindfulness Kursus helt praktisk?

Når du har tilmeldt dig kurset, får du tilsendt en mail med praktiske oplysninger. Herefter får du en mail med et link til det første modul, så du kan komme i gang med det samme. De andre 7 moduler bliver herefter tilgængelige et efter et med en uges mellemrum, så du bliver sikret størst mulig virkning og motivation undervejs.

Hvem kan deltage på Online Mindfulness 8-ugers kurset?

Online Mindfulness 8-ugers kurset er for alle, som har lyst til at gøre en indsats for at blive bedre til at passe på sig selv og for at blive gladere for sig selv og sit liv.

Der er ingen krav om forberedelse eller forkundskaber for at tilmelde sig. Det eneste du behøver er en smartphone, tablet eller computer til at logge ind med, samt en internetforbindelse.

Hvad koster Online Mindfulness 8-ugers kurset?

For pris og tilmelding: www.tanke-feltet.dk /shop

Tilmeld dig nu & kom straks i gang med at forbedre din livskvalitet

Jeg glæder mig til at dele forløbet med dig.

De bedste hilsner

Jette K. Mortensen                                                                                                                                                                       Tanke-feltet.dk

Del på facebook
Del på linkedin

Læs videre

Ferielisten til din mentale og fysiske sundhed

1. Undgå at sætte mål for hvad du skal nå og præstere i din ferie 2. Læg færrest mulige planer for ugen – giver plads til det impulsive 3. Ta´ en pause midt på dagen og sov til middag, så hjerne og krop får en pause og du fyldes med ny energi. 4. Mediter. Lyt til mine guidede SindsRo meditationer eller andre og slip tankerne og få ro i hovedet. (Shop – Tanke-feltet.dk). 5. Brug naturen og aktiver dine sanser – føle, lugte, smage, dufte, høre. Det får dig fra hovedet ned i kroppen 6. Sæt dit tempo ned og gå langsommere end du ellers ville 7. Gå offline. Hold ferie fra digitale medier. Beslut dig for ikke at tjekke/besvare dine email, facebook, instagram mm i din ferie. Ellers gør det kun en bestemt dag. 8. Træk dig tilbage ind i mellem – du behøves ikke væres social hele tiden. Fordyb dig f.eks. med meditation, gå tur, karbad, en god bog, maling eller lign. 9. Prioriter hver dag dig selv. Gør noget der gør dig glad og nærer dig, hvor du får glæde, ro og energi. F.eks. kan du få hjælp og støtte fra mig, hvis du går  med på

Læs mere »

Hvad skal vi lære af tiden lige nu?

Ying og Yang kvaliteter – Balance Hvorfor kæmper vi mod os selv? Tiden nu har lammet alt og alle og skabt en boble af isolation, der lige som alt andet har ying yang kvaliteter: Tiden kan opleves, som det mest healende der nogensinde er hændt. Naturen kommer sig, mange af os, hvis arbejde er blevet aflyst, har transformerende drømme, sover tungt og kommer gradvist til forståelse af, hvem vi I virkeligheden er, fordi vi er blevet tvunget til at stå af det daglige ræs. Tiden kan også opleves som et loop, hvor man konfronteres med angsten og skyggerne i såvel sig selv som Verden, fordi det er de færreste, der kan overskue, hvad der sker. Hvad er fake news og hvad er ikke? Kan man overhovedet stole på det, som man hører i TV eller på medierne? Overgivelse og selvudvikling Overgivelse er nærmest kendetegnende. Vi befinder os i en energi pt, hvor hjerte energien skal åbnes – hjertets tidsalder 2020. Det giver et enormt pres på vores sociale liv, økonomi, ukendte symptomer mm. Vores hjerner kan ikke forstå det, men vi prøver at tænke os til en masse, hvilket presser vores system endnu mere. Det her er ukendt ”land” for

Læs mere »
Fællesskab

Projekt “Fra Sensitiv til Sansestærk” – vil du være med?

Fællesskab tilbydes– Hjælp og støtte søges til fælles formål Kunne du tænke dig at være med til at gøre en forskel? Ønsker du at være en del af et fællesskab, hvor livsglæden trives? Savner du nogen at spejle dig i og ikke føle dig anderledes? Ønsker du nærvær fremfor ensomhed? Vil du gerne ses og mødes som den unikke person du er? Hjælpe Sensitive til også at føle de har en plads i dette samfund? Ønsker du at være med til at skabe en fantastisk ramme til dette fællesskab? Så skal du læse videre, for så har jeg brug for din hjælp. Virker loven om tiltrækning? Verden står for en større forandring – ny tids energi er på vej, som du måske har hørt om. Vi bliver mindet om, at fællesskabet skal styrkes og det kan ske ved nogen rækker ud efter hjælp og andre tilbyder den. Dette mellemværende, giver en følelse af mening, værdi og taknemlighed.For nogen kan det være svært at bede om hjælp og have tillid til, at den kommer og for andre er det første gang, at de føler at de kan gøre en forskel. Det åbner op for, at vi tilsammen kan skrive ny historie.

Læs mere »