fbpx

Tanke-Feltet

Stress

Stress er en synder, som skader dit helbred.
Du skal vide, at hjælpen er nær.

Stress påvirker især særligt sensitive mennesker, og som sensitiv person har jeg selv mærket, hvordan jeg hele tiden skal have fokus på IKKE at blive stresset. Det har været svært i mine fortidige jobs som leder og specialist og underlagt mange regler, hvor jeg ofte har mærket stressen i mit sind og krop.

Jeg lærte også hen ad vejen at det var summen af stressfaktorer både nu og i fortiden, som jeg reagerede på. Vi reager nemlig på summen af følgende faktorer:

– Ting omkring os som stresser os (job, økonomi, familie mm).
– Den måde vi stresser os selv via tanker og følelser (vigtigt at ændre mindsettet).
– Gammel stress som vi har oplagret gennem livet, som skyldes gamle traumer.

Celleforsker, Bruce Lipton udtaler: ”Vores hjerne er som en ipod: Det vi indspiller de første 6 år af vores liv, afspiller vi resten af livet”. Det skyldes bl.a. at vi inden vi fylder 7 år ikke har noget sprog for vores følelser, og derfor er vi ikke er i stand til at sortere i det vi oplever.

Vi er altså nødt til at komme hele vejen rundt for ellers bliver vi hurtigt fyldt op igen. Det har jeg selv gjort og det indgår derfor også helt naturligt i mine behandlingsmetoder i dag.

Jeg fandt selv hjælp via de metoder, jeg har uddannet mig indenfor og beskæftiger mig med i dag. Se her.

Kender du det?

Du kender måske det, at du forsøger at leve op til egne og/eller andres forventninger og kommer til at presse dig selv alt for meget? Vi fortaber os i jagten på at præstere og opnå resultater.

Så sker der ofte det, at vi underkender vigtigheden af vores egen trivsel på vores vej mod målet. Vi bliver et ”hovedmenneske”, som hele tiden forsøger at regne den ud. Vi forsøger at overbevise os selv om, at vi bare lige skal blive ved med at knokle på, holde fokus, stramme balderne og give den gas.

Det er ok i en periode, men over længere tid risikerer du at overbelaste både dit sind og din krop. I værste fald har du ikke nået at registrere det, inden det er for sent, og du er helt brændt ud og kan risikere at tage varig skade. Så kan det tage lang tid at komme tilbage på sporet igen.

Husker du at holde pauser, slappe af, dovne, restituere og fylde ny energi på dig selv i din hverdag?

Ellers bør du se at komme i gang. Få 12 gode råd til hvordan:

Hver dag er 35.000 danskere sygemeldt pga. psykisk dårligt arbejdsmiljø med stress, udbrændthed, depression, fysiske eller psykiske symptomer mm. Se Fakta om stress:

Er du klar til at tage et kvantespring i din selvudvikling og fremover sige farvel til stress, så er mit forløb “Balance i Krop, Sind & Sjæl” også en mulighed.

Stress test

Alle henvendelser er velkomne

Du er altid velkommen med spørgsmål om mine forskellige behandlingstilbud, og hvad der vil være bedst for dig.

Stress - Symptomer
God søvn. Kvinde, der sover efter at have lyttet til sov godt-meditation fra Tanke-Feltet

Gratis gave til dig

Netop nu får du en GRATIS, guidet sovemeditation, der hjælper dig til at slippe stress og sove bedre.
I nyhedsbrevet får du også løbende livsstilsråd til et liv i balance, opskrifter, specielle rabatter og meget mere!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

×
×

Kurv