fbpx

Tanke-Feltet

Firmayoga
skaber trivsel og
nedsætter stress og sygefravær

Firma-yoga foregår omklædt på en yogamåtte, hvor timen indeholder praktiske øvelser i form at stræk, styrke, balance, åndedrætsøvelser og mindfulness. Hver time startes med at finde ind i at mærke kroppen og afsluttes med dyb afspænding og guidet meditation. Timen tilrettelægges efter målgruppen. I kan vælge enten blid mindful yoga til velvære og modvirkning af stress, hvor alle kan deltage – eller power-yoga til dem, som gerne vil have sved på panden. Eller yin-yoga til dem, som har brug for at opnå en dyb indre ro og blive afstresset. 

Timen kan foregå før, efter eller i løbet af arbejdsdagen. Jeg anbefaler et 10-turs kort.

Har I ikke selv faciliteterne og pladsen hertil, er det muligt at anvende Tanke-feltets skønne lokaler i Valsgård. 

Yoga

Vi er som mennesker skabt til at bevæge os og ikke til stillesiddende og ensidigt arbejde. Det slider på kroppen, og falder vi samtidigt sammen, eller har en dårlig holdning, kan det yderligere resultere i rygproblemer.
Er vi samtidig stressede og glemmer at trække vejret rigtigt, får det os til at spænde op i nakke, kæbe og skuldre. Det udløser træthed, hovedpine og dermed endnu mere stress. Yoga er en effektiv metode til at afhjælpe dette.

Kontor-Yoga

Kontor-yoga laves henholdsvis stående og siddende på kontorstolen og tager kun 30 minutter. Medarbejderne behøver ikke at klæde om. Alle kan være med uanset alder og fysik og er specielt egnet, når man ikke ønsker eller kan komme ned på eller op fra gulvet.

Tanke-feltet besøger jer gerne på arbejdspladsen og instruerer i øvelserne, f.eks. en gang ugentligt, eller når det passer i jeres arbejdsdag. Øvelserne er skræddersyede til medarbejdere med stillesiddende arbejde – således, at spændinger i nakke og skuldre, tastaturfingre, musearme, træthed, spændingshovedpine og stress reduceres. Det er strækøvelser, styrkeøvelser, åndedrætsøvelser, afspænding, mindfulness, meditation, som kan forebygge nedslidning og stress.

Jeg anbefaler et 10-turs kort.

Online Kontor-Yoga

Ønsker I, at jeres kontoransatte hver især selv skal styre, hvornår på dagen de ønsker at lave øvelser, er der også mulighed for få online yoga til den enkelte medarbejders arbejdsplads. Se her.

Firmayoga og Mindfulness som Event

Kunne I tænke jer et anderledes og underholdende indslag til at indlede eller afslutte et møde, kursus eller en personaledag? Så se hvilke muligheder der er her – eller få skræddersyet jeres helt eget event.

Har I ikke selv faciliteterne og pladsen hertil, er det muligt at anvende Tanke-feltets skønne lokaler i Hobro.

10 gode grunde til at praktisere firma-yoga

Alle henvendelser er velkomne

I er altid velkomne med spørgsmål om mine hold og workshops, og hvad der vil være bedst for jer.

God søvn. Kvinde, der sover efter at have lyttet til sov godt-meditation fra Tanke-Feltet

Gratis gave til dig

Netop nu får du en GRATIS, guidet sovemeditation, der hjælper dig til at slippe stress og sove bedre.
I nyhedsbrevet får du også løbende livsstilsråd til et liv i balance, opskrifter, specielle rabatter og meget mere!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

×
×

Kurv