fbpx

Tanke-Feltet

Online-kursus i mindfulness,
METAsundhed og yoga

Tag på online-kursus i mindfulness, METAsundhed og yoga hjemme, og sig farvel til stress!

Det spændende og selvudviklende online-kursus i mindfulness træner dig på dit livs, måske vigtigste rejse, hvor du øver din evne til større nærvær, fokusering på opgaver, at være i nuet og at få mere energi.
Det er et 8-ugers kursusforløb, som du kan følge, når det passer dig! Om det er hjemme hos dig selv eller på farten.

Mit online-kursus i mindfulness er for dig, som ønsker:

Hvad handler kurset om?

Her får du et lærerigt og spændende selv udviklende online-kursus i mindfulness. Over otte lektioner træner du dig i dit livs, måske, vigtigste rejse, hvor du opøver din evne til mere nærvær, at fokusere på opgaver, at være i nuet og at få mere energi.

Det centrale på dette kursus er daglige øvelser i mindfulness meditation, hvor du også kan supplere med yoga øvelser. Teknikkerne er enkle og der lægges vægt på praktisk anvendelse i såvel dit privatliv som i dit arbejdsliv. Dette online-kursus i mindfulness veksler mellem teori med METAsundhed, praktiske øvelser og opgaver via de tilsendte moduler.

Det, der gør dette kursusforløb helt specielt, er, at METAsundhed lærer dig at se hvad årsagen er, til at vi bliver stressede. META betyder, at se tingene i et større perspektiv. Derfor bliver du i dette forløb også klogere på, hvordan dårlige tanker, forkert kost og forkert behandling af din krop kan medvirke til, at du kan blive stresset. Du lærer at se sammenhængen mellem kroppens organer, hjernen, følelser, sindet og omgivelserne.

De otte træningsmoduler bygges op, så du nænsomt og sikkert arbejder dig hen mod større kompetencer inden for mindfulness uge for uge.

Tip til at få mest ud af dit online-kursus i mindfulness:

Du vil opnå en positiv virkning, ved dagligt at sætte tid af til at lave øvelserne fra kurset – gerne 12 til 45 min. pr. dag.

Husk på: Undervejs i kurset er du ikke overladt til dig selv. Har du spørgsmål til din træning, dine erfaringer, kurset og dets indhold, kan du kontakte mig på mail: JKM@Tanke-feltet.dk

Hvad indeholder mit online-kursus i mindfulness?

Hvorfor tage kursus online?

Hvem kan deltage på kurset?

Dette online kursus er for alle, som har lyst til at gøre en indsats for at blive gladere for sig selv og sit liv. Det eneste du behøver er en smartphone, tablet eller computer til at logge ind med, samt internetforbindelse.

Pris og praktisk information

Kurset svarer til 3 dages undervisning. Se her.

Udtalelser fra tidligere deltagere:

Mere end 100 personer både private og virksomheder har allerede fulgt dette bruger-roste program. Se hvad tidligere deltagere har fået ud af kurset:

”Jeg har fået en kæmpe indsigt i disse 8 uger samt redskaber til en harmonisk hverdag”.

”Jeg er blevet mere positiv og glad. Det har sat mange tanker i gang m.h.t. mit liv og hverdag. Fået mig til at mærke, hvad der er godt og skidt for mig. Det har været et rigtig godt forløb for mig”.

”Rigtig god og tydelig guidning”.

”Jeg har i løbet af de 8 uger fået større indsigt i mig selv og via øvelser samt oplæg fået brugbare redskaber til at være mere bevidst nærværende. Det er helt vildt, så meget der kan ske på 8 uger. Jeg tror på at det vil følge mig resten af livet”.

Du kan læse flere udtalelser her.

Hvem er din underviser og guide?

Kurset er udviklet af terapeut Jette K. Mortensen, som er certificeret mindfulness & mentorinstruktør i stressreduktion.

Du lærer af et menneske (nemlig mig), som selv har taget rejsen. Jeg kan lære dig de ting, der virker!
Læs mere om min rejse fra stressramt til stressterapeut her.

Om terapaut Jette K. Mortensen - Tanke-Feltet. Ring på 6178 5744.
Instruktør Jette K. Mortensen
På mit online-kursus i mindfulness lærer du at finde ro, f.eks. i skoven.
Find din ro med et online-kursus i mindfulness.
På mit online-kursus i mindfulness lærer du at meditere, f.eks. ved stranden.
Efter et online-kursus i mindfulness kan du meditere.
God søvn. Kvinde, der sover efter at have lyttet til sov godt-meditation fra Tanke-Feltet

Gratis gave til dig

Netop nu får du en GRATIS, guidet sovemeditation, der hjælper dig til at slippe stress og sove bedre.
I nyhedsbrevet får du også løbende livsstilsråd til et liv i balance, opskrifter, specielle rabatter og meget mere!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her:

×
×

Kurv