Mindfulness, Yoga & Detox Retreat

Mindfulness, yoga & detox retreat

FÅ YDERLIG INFO OM KOMMENDE RETREATS VED AT SENDE EN MAIL TIL:

JKM@TANKE-FELTET.DK      ELLER       RING 6178 5744.

Næste retreat er planlagt til d. 6. – 9. aug. på Kanogården.

Se info her: Retreat Kanogården

Jeg afholder 1-2 gange årligt retreats,- ingen af mine retreats er ens. Retreat betyder at trække sig tilbage, mærke sig selv,  have fuld nærvær og udvikle sig.

Du vil opleve fordybelse, selvudvikling, workshops, mindfulness, welness for krop og sjæl og dejlig kost lavet af Lene Hanssons kostvejledere.

Jeg har tidligere holdt i Strandhuset på Mols, på Læsø, på Island og på Sukkerfabrikken på Langeland, hvilket alle har været i perfekte omgivelser med naturen lige uden for døren. 

Program/temaer:

 1. Morgenbadning i havet
 2. Smidighed og sindsro (Yoga, mindfulness, meditation)
 3. Chakra afbalancering (Yoga, Chakra meditation)
 4. Wellness, kropspleje, spa, sauna, pool, badning i havet – afslapning og velvære
 5. Indre ro (1 dages stilhed – mød & mærk dig selv og find indre ro)
 6. De 5 Tibetanere (Yoga øvelser)
 7. Træk vejret (Åndedræts øvelser og workshop mm)
 8. Mindfulness walking i naturen
 9. Mindfulness spisning
 10. METAsundhed, personlig udvikling ”find din gnist”, TFT/EFT stress forløsning.

Udtalelser fra tidligere deltagere:

 • “Perfekt sted og passende længde. Kan kun anbefales at melde sig til. Undervisning og mad var helt i top”.
 • “Rød tråd gennem hele forløbet. Afvekslende program med passende pauser. Skub i den personlige udvikling, lærerig og professionel undervisning og guidning. Fantastisk mad og meget fine faciliteter”.
 • “Alt var i top. Jeg er imponeret over sammensætningen af programmet – alt det vi kom igennem! “.
 • “Fremragende retreat, hvor der var tænkt på ALT. Energien var fra starten varm og healende.
 • Fantastisk undervisning og enorm spændende mad, hvor der var tænkt på sammenhængen. Tilberedt og serveret med kærlighed af powerfulde kvinder. I de fantastiske faciliteter i den smukkeste natur levede retreat op til alle forventninger. Både ude og inde var der højt til loftet”.
 • “Du er et fantastisk menneske :-), – altid smil på, glad – positiv. Dejligt yoga. Fantastisk mad – lækkert – spændende. Alt har været perfekt :-). Stor ros til jer alle tre piger”.
 • “Mega lækkert mad. Jette du er god som altid, er en stor fan af dig”.
 • “Perfekte rammer – så skønt tæt ved vandet. Din energi og facination og helhjertet arrangement er meget smittende, oplivende”

Jeg lover dig, at du kommer hjem med fornyet energi, nærvær og livsglæde. En sund sjæl i en sund krop. Fysisk og mental balance!

Vil du med næste gang?

Så reserver 1 plads ved at skrive til JKM@Tanke-feltet.dk. – Personer som står på ventelisten får først tilbuddet!

Glæder mig til at se dig!

Del på facebook
Del på linkedin

Læs videre

Ferielisten til din mentale og fysiske sundhed

1. Undgå at sætte mål for hvad du skal nå og præstere i din ferie 2. Læg færrest mulige planer for ugen – giver plads til det impulsive 3. Ta´ en pause midt på dagen og sov til middag, så hjerne og krop får en pause og du fyldes med ny energi. 4. Mediter. Lyt til mine guidede SindsRo meditationer eller andre og slip tankerne og få ro i hovedet. (Shop – Tanke-feltet.dk). 5. Brug naturen og aktiver dine sanser – føle, lugte, smage, dufte, høre. Det får dig fra hovedet ned i kroppen 6. Sæt dit tempo ned og gå langsommere end du ellers ville 7. Gå offline. Hold ferie fra digitale medier. Beslut dig for ikke at tjekke/besvare dine email, facebook, instagram mm i din ferie. Ellers gør det kun en bestemt dag. 8. Træk dig tilbage ind i mellem – du behøves ikke væres social hele tiden. Fordyb dig f.eks. med meditation, gå tur, karbad, en god bog, maling eller lign. 9. Prioriter hver dag dig selv. Gør noget der gør dig glad og nærer dig, hvor du får glæde, ro og energi. F.eks. kan du få hjælp og støtte fra mig, hvis du går  med på

Læs mere »

Hvad skal vi lære af tiden lige nu?

Ying og Yang kvaliteter – Balance Hvorfor kæmper vi mod os selv? Tiden nu har lammet alt og alle og skabt en boble af isolation, der lige som alt andet har ying yang kvaliteter: Tiden kan opleves, som det mest healende der nogensinde er hændt. Naturen kommer sig, mange af os, hvis arbejde er blevet aflyst, har transformerende drømme, sover tungt og kommer gradvist til forståelse af, hvem vi I virkeligheden er, fordi vi er blevet tvunget til at stå af det daglige ræs. Tiden kan også opleves som et loop, hvor man konfronteres med angsten og skyggerne i såvel sig selv som Verden, fordi det er de færreste, der kan overskue, hvad der sker. Hvad er fake news og hvad er ikke? Kan man overhovedet stole på det, som man hører i TV eller på medierne? Overgivelse og selvudvikling Overgivelse er nærmest kendetegnende. Vi befinder os i en energi pt, hvor hjerte energien skal åbnes – hjertets tidsalder 2020. Det giver et enormt pres på vores sociale liv, økonomi, ukendte symptomer mm. Vores hjerner kan ikke forstå det, men vi prøver at tænke os til en masse, hvilket presser vores system endnu mere. Det her er ukendt ”land” for

Læs mere »
Fællesskab

Projekt “Fra Sensitiv til Sansestærk” – vil du være med?

Fællesskab tilbydes– Hjælp og støtte søges til fælles formål Kunne du tænke dig at være med til at gøre en forskel? Ønsker du at være en del af et fællesskab, hvor livsglæden trives? Savner du nogen at spejle dig i og ikke føle dig anderledes? Ønsker du nærvær fremfor ensomhed? Vil du gerne ses og mødes som den unikke person du er? Hjælpe Sensitive til også at føle de har en plads i dette samfund? Ønsker du at være med til at skabe en fantastisk ramme til dette fællesskab? Så skal du læse videre, for så har jeg brug for din hjælp. Virker loven om tiltrækning? Verden står for en større forandring – ny tids energi er på vej, som du måske har hørt om. Vi bliver mindet om, at fællesskabet skal styrkes og det kan ske ved nogen rækker ud efter hjælp og andre tilbyder den. Dette mellemværende, giver en følelse af mening, værdi og taknemlighed.For nogen kan det være svært at bede om hjælp og have tillid til, at den kommer og for andre er det første gang, at de føler at de kan gøre en forskel. Det åbner op for, at vi tilsammen kan skrive ny historie.

Læs mere »