fbpx

Tanke-Feltet

Mindfulness, Yoga & Detox Retreat

Mindfulness, yoga & detox retreat

FÅ YDERLIG INFO OM KOMMENDE RETREATS VED AT SENDE EN MAIL TIL:

JKM@TANKE-FELTET.DK      ELLER       RING 6178 5744.

Jeg afholder 1-2 gange årligt retreats,- ingen af mine retreats er ens. Retreat betyder at trække sig tilbage, mærke sig selv,  have fuld nærvær og udvikle sig.

Du vil opleve fordybelse, selvudvikling, workshops, mindfulness, welness for krop og sjæl og dejlig kost lavet af Lene Hanssons kostvejledere.

Jeg har tidligere holdt i Strandhuset på Mols, på Læsø, på Island og på Sukkerfabrikken på Langeland, hvilket alle har været i perfekte omgivelser med naturen lige uden for døren. 

Program/temaer:

 1. Morgenbadning i havet
 2. Smidighed og sindsro (Yoga, mindfulness, meditation)
 3. Chakra afbalancering (Yoga, Chakra meditation)
 4. Wellness, kropspleje, spa, sauna, pool, badning i havet – afslapning og velvære
 5. Indre ro (1 dages stilhed – mød & mærk dig selv og find indre ro)
 6. De 5 Tibetanere (Yoga øvelser)
 7. Træk vejret (Åndedræts øvelser og workshop mm)
 8. Mindfulness walking i naturen
 9. Mindfulness spisning
 10. METAsundhed, personlig udvikling ”find din gnist”, TFT/EFT stress forløsning.

Udtalelser fra tidligere deltagere:

 • “Perfekt sted og passende længde. Kan kun anbefales at melde sig til. Undervisning og mad var helt i top”.
 • “Rød tråd gennem hele forløbet. Afvekslende program med passende pauser. Skub i den personlige udvikling, lærerig og professionel undervisning og guidning. Fantastisk mad og meget fine faciliteter”.
 • “Alt var i top. Jeg er imponeret over sammensætningen af programmet – alt det vi kom igennem! “.
 • “Fremragende retreat, hvor der var tænkt på ALT. Energien var fra starten varm og healende.
 • Fantastisk undervisning og enorm spændende mad, hvor der var tænkt på sammenhængen. Tilberedt og serveret med kærlighed af powerfulde kvinder. I de fantastiske faciliteter i den smukkeste natur levede retreat op til alle forventninger. Både ude og inde var der højt til loftet”.
 • “Du er et fantastisk menneske :-), – altid smil på, glad – positiv. Dejligt yoga. Fantastisk mad – lækkert – spændende. Alt har været perfekt :-). Stor ros til jer alle tre piger”.
 • “Mega lækkert mad. Jette du er god som altid, er en stor fan af dig”.
 • “Perfekte rammer – så skønt tæt ved vandet. Din energi og facination og helhjertet arrangement er meget smittende, oplivende”

Jeg lover dig, at du kommer hjem med fornyet energi, nærvær og livsglæde. En sund sjæl i en sund krop. Fysisk og mental balance!

Vil du med næste gang?

Så reserver 1 plads ved at skrive til JKM@Tanke-feltet.dk. – Personer som står på ventelisten får først tilbuddet!

Glæder mig til at se dig!

Del på facebook
Del på linkedin

Læs videre

Livstræet

Livstræet – et billede af din udviklings/livs rejse

Du har friheden til at nære dit eget træ.  Sådan genopbygger du dit mod til at nære dit eget træ!  Livets træ! Kærlighed og opvågning – træet er et billede for det at være menneske.   Forestil dig at når du kommer til verden, fødes du som et smukt træ med dybe kraftige og sunde rødder, som går dybt ned i jorden, hvor du får saft og kraft fra. Du hviler i dig selv og er fordomsfri. Dette træ sætter skud og vokser ud i alle retninger og får mange stærke grene og smukke blade. Det tilhører dig alt sammen.  Du har adgang til hver en gren og hvert et lille blad. Du kan klatre frit rundt i hele træet, gemme dig, titte ud, mærke glæde, mærke vinden, solen, glæden, regnen osv. Hvert et blad rummer alle dine egenskaber som at lytte, mærke, dufte, se det smukke, smage på livet. Du har adgang til alle dine sanser og alle grene og blade. Du nærer og plejer dem alle med glæde, kærlighed og vand.   Alle grene og blade har deres berettigelse og du elsker dem alle lige højt.  Efterhånden som du vokser op, bliver du opmærksom på at nogle blade

Læs mere »
Luk menu
×

Kurv